{ads}

HIDE

Viimased

latest

6 märki, et su kaaslasel on keegi teine

K ahjuks tuleb truudusetust ette nii mõneski peres. Isegi, kui tavaliselt katsub asjaosaline varjata oma kõrvalsuhet, on olemas mõned...

Kahjuks tuleb truudusetust ette nii mõneski peres. Isegi, kui tavaliselt katsub asjaosaline varjata oma kõrvalsuhet, on olemas mõned märgid, mis näitavad, et tal on keegi teine.

1. Ta jõuab töölt koju väga hilja

Tõenäoliselt on see üks vanimaid vabandusi. Kui su elukaaslane hakkab veetma aina rohkem ja rohkem aega töö juures, tema tööpäevad venivad pikemaks ilma, et ta oleks saanud ametikõrgendust, on asi kahtlane.

2. Ta väldib sinuga intiimset lähedust

Inimene, kellel on abieluväline suhe, ei otsi sinuga intiimset lähedust. Kui sa korraga näed, et teie voodielu on täiesti unarusse jäänud, võib see olla märgiks kõrvalsuhtest.

3. Koju tulles läheb ta kohe duši alla

Kui tavaliselt läheb ta duši alla alles enne magama heitmist ja nüüd korraga läheb ta end pesema kohe, kui on koju jõudnud, siis see kahtlane.
 
 
 
 


4. Ta on hakanud pöörama liiga palju tähelepanu oma välimusele

Kui su elukaaslane hakkab korraga pöörama rohkem tähelepanu sellele, kuidas ta riides käib ja mismoodi ta välja näeb, siis võib see olla märk sellest, et tal on keegi teine.

5. Ta külvab su kingitustega üle

Kui tavaliselt ta sulle kingitusi ei tee nii tihti ja nüüd korraga saad sa temalt kingitusi koguaeg, võib see olla tingitud süütundest.

6. Ta on muutunud

Kui korraga on ta hakanud sind teistmoodi suudlema või tahab voodis teisi asendeid proovida, võib see olla märgiks kõrvalsuhtest.





Kommentaare ei ole