{ads}

HIDE

Viimased

latest

6 kõige sarkastilisemat tähemärki

1. NEITSI (23. august - 22. september) Tal on tihti selline huumor...




1. NEITSI (23. august - 22. september)

Tal on tihti selline huumorimeel, mis pole naljakas vaid pigem sarkastiline. Ja ta on liiga kriitilise meelega. Sellepärast ta paljudele ei meeldigi. Ta ei oska end lõdvaks lasta ja elu nautida. Kui ta aga närviline on, siis on parem temast üldse eemale hoida. Teda ei huvita väga palju see, mida sina temast arvata võid. Ta on kindel, et tema on parim ja sellest talle piisab.



2. JÄÄR (21. märts - 19. aprill)

Tema on sodiaagi targemate nimekirjas. Ja seal, kus on intelligents, on ka julgus. Kui tal midagi öelda on, siis oma sõnu ta ei vali. Parem on mitte tundliku nahaga olla temaga suheldes. Ta on kõige otsekohesem kõigist, keda sa kohanud oled ja tema sõnu sa ei unusta kunagi.  Lisaks sellele on ta nii ülbe, et kõik temast kaugele eemale hoiavad. Aga sa võid kindel olla, et ta alati ütleb seda, mida ta mõtleb. Ta teeb sõnadega haiget siis, kui tahab oma arvamust teistele peale suruda.







3. KALJUKITS ( 22. detsember- 19. jaanuar)

Kaljukits on teine väga intelligentne sodiaagimärk, kes oma sarkastilise meele poolest silma paistab. Ta leiab, et tema on kõige targem ja talle meeldib sellepärast teistega vaielda. Kui ta vihastab, siis ütleb ta välja kõik, mis tal hinge peal on ja ära ootagi, et ta armu annaks või halastaks.



4. KAKSIKUD ( 21. mai - 20. juuni)

Kaksikute tähtkujus sündinutel on oskus mängida oma sõnadega. Ta võib kõige ilusama naeratusega öelda välja kõige valusamaid sõnu. Aga ta on nii armas, et talle antakse see kõik ruttu andeks ja tehakse nägu nagu oleks tegemist naljaga. Ta armastab tõde ja räägib tõtt ainult talle omasel väga otsekohesel moel.








5. SKORPION (23. oktoober - 21. november)

Skorpionil on terve tagavara teravaid väljendeid, mida ta hoiab teatud puhkudeks ja teatud inimeste jaoks. Tema sõnad võivad olla valusad, mürgised ja salvavad. Ta võib teha haiget oma otsekohesusega ja vabandada seejärel, tuues ettekäändeks, et ta tegelikult ei tahtnud sind solvata.




6. VEEVALAJA ( 20. jaanuar - 18. veebruar)

Veevalaja ei suuda alati öelda seda välja, mida ta mõtleb. Talle ei meeldi teistele meelega haiget teha. Aga kui ta tunneb, et talle on haiget tehtud, võib tema sarkastiline külg välja tulla.

Kommentaare ei ole