{ads}

HIDE

Viimased

latest

4 põhjust, miks sa alati tõmbad halbu inimesi enda ellu.

M iks sa ikka ja jälle komistad selliste inimeste otsa, kes sinust ei hooli? Sa ju väärid paremat ja oled sellest teadlik... Isegi, kui sa s...

Miks sa ikka ja jälle komistad selliste inimeste otsa, kes sinust ei hooli? Sa ju väärid paremat ja oled sellest teadlik... Isegi, kui sa saad ühest lahti, leiad sa järgmise, kes sind jälle õnnetuks teeb. Ja sa hakkadki uskuma, et kõik mehed ongi sellised ja sa ei leia mitte iialgi endale kedagi, kes teeks sind õnnelikuks.

Tegelikult sõltub see suurel määral sinust endast. Sul on eelsoodumus tõmmata selliseid inimesi enesele ligi. Sa oled valmis unustama iseenda vajadusi selleks, et teisi õnnelikuks teha. Sa ei mõtle sugugi iseendale, vaid koguaeg teistele. Ja sa ei suuda öelda ei. Sa võib-olla isegi ei tea, mida sa tahad, sest sa oled oma soove koguaeg maha surunud.

Sa vajad teiste kiitust ja tunnustust.

Kui sa teda kohtad, on sul tunne, et oled leidnud hingesõbra. Ta oskab olla sulle meele järele ja tõstab su enesekindlust. Niipea, kui sa oled aga temast sõltuv, muudab ta oma käitumist. Ta hakkab sind tasapisi kritiseerima, alandama ja emotsionaalselt hävitama. See on sulle raske, sest sa vajad ikka tema silmis tunnustust aga sa ei saa seda.

Sa tahad kedagi päästa ja olla kellelegi vajalik.

Naistel on tihti vaja kellegi eest hoolitseda. Isegi, kui see mees on sõltuvuses alkoholist, narkootikumidest või hasartmängudest. Tegelikult on asi nii, et võimatu on kedagi parandada, kui ta ise seda ei taha. Kõige suurema pingutuse peab see inimene ise tegema, kui ta selleks võimeline on. Tihti aga selline inimene ise ei taha, ta räägib elu raskustest ja sellest, et see pole tema süü. Ta tahab sellega näha, kas su hinges on kaastunnet tema vastu. Tegelikult on ta aga manipulaator, kes hakkab su headust kurjasti ära kasutama ja kes vajab ravi. Parem on, kui sa ta sinnapaika jätad

Sa ei kuula oma sisemist häält.

Sa ju näed kohe, milline inimene sind väärt ei ole, miks sa siis ikkagi üritad tema vastu hea olla? Usalda oma sisemist häält. Kui sa õpid kuulama oma intuitsiooni, siis märkad sa ruttu, milliseid inimesi sa peaksid vaatama ja milliseid mitte. Ära jää tema juurde, kui sa ei tunne end temaga hästi.

Sa tuled lõhestunud perest.

Kui sa tuled niiöelda katkisest perest, siis oledki sa harjunud selliseid inimesi nägema. Sellepärast on väga oluline, et sa õpiksid iseennast kuulama - millist mõju inimesed, kellega sa oled, sulle avaldavad?  Vaata, millised on terved peremudelid ja millised ei toimi. 







Kommentaare ei ole