{ads}

HIDE

Viimased

latest

10 asja, mida mees sulle kunagi ei tunnista.

I gal mehel on oma niiöelda salakoht, kuhu ta alati põgeneb, kui te tülli lähete või kui teda mõni probleem vaevab või siis kui ta tahab mil...

Igal mehel on oma niiöelda salakoht, kuhu ta alati põgeneb, kui te tülli lähete või kui teda mõni probleem vaevab või siis kui ta tahab millegi üle rahulikult läbi mõtelda. See salakoht aga äratab naistes uudishimu ja nad tahavad iga hinna eest teada saada, millega nende mees tegeleb ja mida ta nende eest varjab.

Mis on peamised asjad, mida mees sulle kunagi ei tunnista?

1. Talle meeldiks ikka veel 25-aastane olla. 

Isegi, kui ta leiab, et tal ka praegu midagi viga ei ole, tahaks ta ikka veel 25-aastane olla. See ei tähenda sugugi, et ta sind mõne noorema pärast maha jätaks või läheks kuskile ansamblisse mängima aga see aitab sul mõista, miks ta ikka veel ostab oma kunagise lemmikbändi cd'sid või kannab oma nooruses ostetud nahktagi.

2. Talle ei meeldi, kui sina autot juhid.

Meestele üldiselt meeldivad enesekindlad naised aga mis puutub auto juhtimisse, siis siin ei usu nad suurt naiste võimetesse. Hoolimata kõigest sellest, mida ta üritab välja näidata, tal on sinu kõrval istudes hirm. Tänu oma suurepärasele enesevalitsemisele ja viisakusest sinu vastu ei hakka ta kommentaare tegema ja sulle seda välja ütlema.

3. Tihti ta lihtsalt ei tea, mida sulle öelda.

Naised mõtlevad ja analüüsivad nii tihti kogu nende suhte üle ja jagavad oma arvamusi meestega. Aga isegi kui mees vapralt peaga kaasa noogutab ja väidab, et ta saab aru, ei saa ta absoluutselt mitte millestki aru ja ei mõista, miks naine mingi tühja asja pärast kogu selle jama korraldab. Ja ta ei tee seda sugugi sellepärast, et ta ei taha mõista või aru saada, vaid sellepärast, et tema pea on liiga hõivatud muude palju praktilisemate ja olulisemate asjadega. Nagu näiteks järgmine jalgpallimatš, sõpradega õlle joomine või uued automudelid.

4. Ta valetab sulle selleks, et tüli ja vaidlusi vältida.

Vale kasutamine isegi, kui see on headel kavatsustel, ei ole hea mõte. Ent mehed kasutavad tihti seda võimalust kodurahu huvides. Nad teesklevad, et on nõus ja tunnistavad end vabatahtlikult süüdi, et sa ei hakkaks katkist telekat mängima, kus pilt on aga häält pole!

5. Talle meeldib, kui tema eest emalikult hoolitsetakse aga ta ei taha, et sa ta emale sarnaned.

Kas sa pole kuulnud seda väidet, et meestel on lapsesüda mehe kehas? Meie suured lapsed armastavad, kui neid kallistatakse, nende eest hoolitsetakse ja neile andeks antakse alati, kui nad millegagi hakkama saavad aga samal ajal on neil foobia, et sa ühel heal päeval sarnaned liiga palju nende emale. Isegi, kui ta armastab oma ema rohkem, kui midagi muud, tähendab ema talle autoritaarsust... mis igasuguse romantika kustutab.

6. Tal on üsna kõikuv enesehinnang.

Paljudele meestele ei tekita mingit probleemi oma vigadest rääkimine või nende üle naermine, nende ego aga on selline koht, mida on parem mitte torkida. Mehed on selles suhtes väga tundlikud ja vajavad, et neid rahustataks selles suhtes. Nad tahavad teada, et oma naiste silmis on nad kõige paremad kaaslased ja kallimad. Kui mees hakkab oma osatähtsuses suhtes kahtlema, siis saab tema ego ikka väga suure löögi.

7. Vahest ta lihtsalt tahab, et sa vait jääksid.

Naiste ja meeste suhtlemisvõimed on erinevad, sest nende aju organiseerib kõike erineval moel. meestel on kalduvus vähem rääkida oma tunnetest. Oma töö juures kasutab ta ära kogu energia rääkimiseks ja koju jõudes on tal tavaliselt üksainus soov, nautida rahu ja vaikust.

8. Ta kardab suhet isegi, kui te juba koos olete.

Mehed ei ole kõik ühesugused, sellepärast on osad mehed sellised, kes kõhklemata paluvad oma südamedaami kätt, tõotades tulist armastust ja truudust surmani ja ... siis on teised mehed, kes on teistsugused. Need, kes koguvad naisi ja mängivad tänapäevast Don Juan'i. Aga enam-vähem kõik mehed kardavad suhet, sest kunagi ei tea, kuhu see ühel heal päeval välja viib.

9. Tal on seksuaalsed fantaasiad.

Ära hakka temalt selle kohta pärima, ta nagunii ei ütle sulle. Ja kui ka ütleb, siis ei hakka ta sulle ikkagi üles tunnistama, missugused fantaasiad tal on. Ära võta seda isiklikult, see on täiesti normaalne nähtus, naistel on ju ka omad unistused, millest nad ei räägi. Aga mehed ei räägi sellepärast, et naised nagunii aru ei saa ja valesti mõistavad.

10. Tal on ka omad hirmud.

Nende raudse maski ja terasest välimuse taga tunnevad ka mehed hirmu aga nad on suurepärased näitlejad selleks, et seda varjata. Isegi, kui ta kardab kaotada oma lähedasi varem või hiljem, ei hakka ta sulle seda välja näitama. 





Kommentaare ei ole