{ads}

HIDE

Viimased

latest

Truudusetute inimeste viis ühist joont

K ahe inimese vaheline suhe peab tuginema armastusele, suhtlemisele, teineteise mõistmisele, austusele ja truudusele. Ent paljud inimesed ei...

Kahe inimese vaheline suhe peab tuginema armastusele, suhtlemisele, teineteise mõistmisele, austusele ja truudusele. Ent paljud inimesed ei pea tähtsaks viimast punkti. Mis ajendab neid oma kaaslast petma? Siin on truudusetute inimeste viis ühist joont.

Nad ei tunne end kindlalt.

See on vastuoluline nende loomusega aga truudusetud inimesed ei ole väga enesekindlad. Kõik see on alguse saanud kaugelt nende minevikust, tõenäoliselt on põhjustajaks olnud kunagi läbielatud valu, mida nad endast välja ei saa ja mida nad korduvalt oma kaaslase peal välja elavad. Selline inimene võib olla väga tore ja hea sinu vastu aga ta võib oma sisimas tunda, et ta sind ei vääri ja et nagunii varem või hiljem jätad sa ta maha. Sellist asja nimetatakse mingil määral enesehävitamiseks. Teise inimese petmine on nende jaoks vahend mille abil nad ei tunne kunagi üksi ja võimalus põgeneda kartuse eest maha jäetud saada.

Nad on kena välimusega.

See pole mingi uudis - ilus välimus tõmbab teisi ligi. Naised on selles suhtes palju tundlikumad, kui mehed ja nad on võimelised oma kaaslast petma, kui nad leiavad endale kellegi, kes neile rohkem meeldib. Truudusetu inimese jaoks on tema hea välimus ainult trumbiks.

Nad flirdivad kõigiga.

Ükskõik, kui hästi ta seda ka varjata ei ürita, truudusetu inimene on pidevalt võrgutusmängu mängimas. See on põhjustatud armukadedusest, ebakindlusest ja tähelepanuvajadusest. Mis veel hullem, ta flirdib teistega oma kaaslase ees, tema jaoks on see süütu nali.

Nad on liiga sõltuvad.

Truudusetu inimene tahab sinu raha, aega, tähelepanu, energiat ja armastust ja kõike seda liialdatud kujul. Kui sa talle kõike seda ei võimalda, siis tegutseb ta selle nimel, et seda saada. Ja et oma tahtmist saada ei kõhkle ta manipuleerimast. Ükskõik, mida sa talle ka ei tee, ta ei ole iialgi rahul ja varem või hiljem avastad sa, et ta lisaks kõigele petab sind. Kui sa temalt tema käitumise põhjust küsid, siis süüdistab ta sind paljudes asjades.

Neile meeldib truudusetu inimese elu.

Tundub nagu poleks nad loodud pereeluks. Nende jaoks on truudus mõiste, mis neile pähe ei mahu. Nad on veelgi jultunumad, selle asemel, et vaeva näha oma suhte nimel, tormavad nad esimese ettejuhtuva käte vahele, kellega nad end paremini tunnevad.

Miks mõned inimesed ei suuda olla truud? 

See on geenides.

New York'i State ülikooli teadlased viisid läbi uuringu, mis tõestas, et truudusetute inimeste geen on täiesti olemas. See geen stimuleerib dopamiini tootimist ja seega tekitab naudingutunnet.

Nad on nartsisslikud.

Tavaliselt inimesed, kes on nartsissliku isiksushäirega, tõmbavad oma ohvreid ligi ja panevad neid seejärel kannatama. Sest nartissliku inimest teised ei huvita, nad kasutavad inimesi oma huvides ära.










Kommentaare ei ole