{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mitu korda sa horoskoobi järgi elus armud?

M õnedel inimestel on rohkem armusuhteid, kui teistel aga kokkuvõttes, kõik mis loeb, on see mitu korda sa tõeliselt oled armastanud. JÄÄR K...

Mõnedel inimestel on rohkem armusuhteid, kui teistel aga kokkuvõttes, kõik mis loeb, on see mitu korda sa tõeliselt oled armastanud.

JÄÄR

Kui sa armud, siis on see kogu eluks. Sa oled tõeline romantik, kes ei mõtle niiväga abiellumisele aga kes armastab sügavalt. Tõenäoliselt armud sa vaid kord elus ja kui sa selle õige inimese leidnud oled, siis tead sa, et jääd temaga kogu eluks.

SÕNN

Sina tead, mis vahe on lihtsalt armumisel ja sügaval armastusel, mis täidab kogu südame ja hinge. Tõenäoliselt oled sa seda juba nooruses kogenud, niisamuti kui ka murtud südant. Sa armud kaks korda oma elus. Esimest korda siis, kui sa oled veel noor ja rumal ja teist korda siis, kui sa oled taas valmis oma südant avama.

KAKSIKUD

Mis puutub armastusse, siis oled sa nagu laps kommipoes. Sa tahad kõike ja sellepärast on valik sulle raske. Ilmselt armud sa neli korda oma elu jooksul.

VÄHK

Sa oled alati unistanud tõelisest armastusest. Sa armud kaks korda elu jooksul. Sa väärid tõelist armastust ja leiad selle lõpuks aga alles siis, kui sa oled hakanud end armastama ja uskuma, et sa seda väärid.

LÕVI

Lõvina tead sa, et noorust tuleb nautida. Sinu esimene armastus ilmselt ei kestnud väga kaua. Sa armastad kaks korda oma elu jooksul. Teisel korral oled sa juba targem ja tead, mida sa oma partnerilt ootad.

NEITSI

Sina tead paremini, kui teised, kui palju armastus haiget võib teha. Aga sinu jaoks seostub armastus pigem tõotusega jääda teise kõrvale. Sa ei lükka asju ja inimesi niisama kõrvale, isegi kui elu peaks raske olema. Sa oled piisavalt otsusekindel ja kui sa kord armud ja oled leidnud õige inimese, siis teed sa kõik, et see suhe kestaks.

KAALUD

Sul on suur süda ja sa oskad armastada aga sul on palju elult õppida vaja. Sa võid armastada elus kolm korda aga sellegipoolest ei tohi sa uskuma hakata, nagu ei vääriks sa armastust. Sul on kalduvus anda endast niipalju, et sa iseendas lõpuks kahtlema hakkad.

SKORPION

Sa oled kirglik aga sa kardad armastust. Sellegipoolest armastad sa kaks korda elus. Ja mõlemad suhted õpetavad sulle tasakaalu ja ettevaatlikust.

AMBUR

Kui sa kord armastad, siis kogu südamest. Aga pikk suhe hirmutab sind natuke, sa armastad liiga palju oma vabadust ja iseseisvust. Selletõttu lõpetad sa tihti oma suhted. Sa armastad neli korda oma elu jooksul. Iga armastus on tugev ja teistsugune. Ja kestab igast eelnevast kauem.

KALJUKITS

Sina tead, mida sa tahad ja kuidas seda saada. Elu on lühike, sa tahad nautida iga hetke. Sa armastad ainult üks kord oma elus. Armastus sinu jaoks seisneb teise inimesega leppimises sellisena nagu ta on. Ja jääma tema kõrvale nii headel, kui halbadel aegadel.

VEEVALAJA

Sa tahad armastada aga sa ei taha oma vabadust loovutada. Sa armastad ainult kaks korda. Esimene kord ei teadnud sa veel täpselt, mida sa tahtsid. Aga teine kord oled sa juba enesekindlam ja tead, kuidas ehitada üles kahe iseseisva inimese omavahelist suhet ja tead, kuidas väljendada oma tuneid ilma häbenemata.

KALAD

Sa oled unistanud tõelisest armastusest juba sellest ajast saadik, kui sa noor olid. Sa armastad ainult kord elus aga see on ka tunne, mida sa koguaeg oodanud oled. Sa kasvad armastuses ja koos armastusega.


Kommentaare ei ole