{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millised inimesed petavad oma kaaslast kõige tõenäolisemalt?

T ruudus on kahe inimese vahelise usalduse pettus. Mitte ükski inimene ei alusta suhet sooviga teist petta ega petta saada. Aga tegelik elu ...

Truudus on kahe inimese vahelise usalduse pettus. Mitte ükski inimene ei alusta suhet sooviga teist petta ega petta saada. Aga tegelik elu näitab, et kõik läheb tihti ootustest ja lootustest teisiti. 2016. aastal läbiviidud uuring näitas, et meesterahvastel on kalduvus rohkem truudust murda, kui naistel. Selle Ameerikas läbi viidud uuringu järgi tunnistasid 22% mehi, et nad on petnud oma elukaaslast vähemalt üks kord. Truudusemurdjast naisi oli ainult 14%. See statistika on muidugi igas riigis erinev vastavalt kultuurile ja harjumustele. Lisaks sellele näitavad uuringud, et kõige tihedamini tuleb abieluväliseid suhteid ja flirtimisi ette tööpostil. 36% küsitletutest tunnistasid, et on omanud suhet mõne kolleegiga. 17% aga tunnistasid suhet mehe- või naiseõe või vennaga.

Truudusemurdmiseks on põhjuseid palju, peamiselt seksuaalne rahuldamatus, paljud mehed ja naised alustavad kõrvalsuhet just selleks, et oma voodielu parandada.

Millised inimesed petavad kõige tõenäolisemalt?

1. Need, kes on sõltuvuses sotsiaalvõrkudest.

Cyberpsychologie poolt läbi viidud uuringud sotsiaalvõrkude kasutajate seas näitasid, et mida rohkem inimene käib sotsiaalvõrkudes nagu Twitter, seda suurem on tõenäosus, et tal on suhteprobleeme. Mis võivad lõppeda truudusemurdmisega, lahku mineisega ja lahutusega. Siinkohal ei märgi sugugi rolli kooselu pikkus. Sest need paarid, kes olid koos vaid mõnda aega, kannatasid sama sotsiaalvõrgu hävitava toime all, kui need paarid, kes juba pikemat aega koos olid. Varasemad uuringud on näidanud, et samasuguseid tulemusi annavad ka suured Facebooki fännid.

2. Mehed, kelle vanus lõppeb 9-ga.

Uurijad, kes jälgisid ühe tutvumisportaali külastajaid, kes otsisid abieluvälist suhet, leidsid, et nende meeste vanus lõppes suurel määral alati 9-ga: 29, 39, 49 või 59.

3. Keegi, kes juba on petnud.

Isegi, kui on vaja unustada ja andestada, tuleb kahjuks tunnistada, et need, kes juba kord on petnud, on võimelised seda veel kord tegema.

4. Kaaslane, kes muudab korraga mingil põhjusel oma käitumist.

Kui su kaaslane muutub korraga liiga hoolitsevaks ja sensuaalseks, siis võib see tähendada, et ta sind petab. Mees, kes petab oma naist, muutub seksuaalselt hüperaktiivseks. Sest ta libiido on väga kõrge, ta tahab rohkem vahekordi, eriti siis, kui ta armuke pole seal, et teda rahuldada.

5. Kõige rikkamad mehed ja vaesemad naised.

Meestel, kelle on raha ja võim, on suurem kalduvus abieluvälisteks suheteks. Juba tänu oma positsioonile tuleb neil rohkem ette ärialastel kohtumistel, peoõhtutel ja reisidel uute tutvuste tegemist. Samuti on vaesed naised võimelised rohkem oma meest petma, sest loodavad sellel moel oma vaesusest pääseda.

Kommentaare ei ole