{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miks ta sind petta võib hoolimata sellest, et sind armastab?

1. Romantika puudus. Aastate möödudes inimesed muutuvad. Tihti jätavad naised oma välimuse peale mitme aastast kooselu hooletusse. Siin ei a...

1. Romantika puudus.

Aastate möödudes inimesed muutuvad. Tihti jätavad naised oma välimuse peale mitme aastast kooselu hooletusse. Siin ei aita kaasa ka rasedustega juurdetulnud kilod, millest raske on lahti saada. Lisaks sellele lisanduvad ka hormonaalsed muutused. Esimeste päevade kohtumise võlu on kadunud ja mees võib hakata vaatama teisi naisi, isegi kui ta armastab ikka veel oma naist.

2. Intiimelu puudus.

Igapäevane elu toob enesega kaasa paratamatult rutiini ja igavuse. Paljud naised jätavad voodielu hooletusse, tuues esile väsimuse ja stressi. Mehed aga ei toimi nii nagu naised, eriti just seksuaalsel pinnal. Kui ta oma naine teda ei rahulda, võib ta minna seda otsima mujalt.

3. Tähelepanu ja hoolitsuste puudus.  

Oma loomult jääb mees alati lapseks ja tema ema kasvatusel on siin suur osa. Sellepärast otsib mees alati oma ema tähelepanu ja armastust  oma naise juurest. Kui ta seda oma naise juurest ei saa, siis võib ta minna seda mujale otsima.

4. Mehe hobid.

Naistele meeldib shopping, mehed armastavad kirglikku ja põnevat elu, mille juurde käib jalgpalli vaatamine sõpradega või muu selline. Kui siis naine oma meelepaha hakkab sellepärast avaldama võib ta oma suhtele halba teha.

5. Ajaga kaasas käivad muutused.

Kõik inimesed muutuvad ajaga. Nii nagu naised, muutuvad ka mehed oma käitumiselt, iseloomult ja isegi arvamuste poolest. Suhte edu võti on arvestamine ja leppimine selliste muutustega ilma kohut mõistmata.

6. Matšo.

Naised heidavad tihti meestele ette, et nad liiga suured matšod on. Aga tegelikult on selline käitumine saanud alguse mehe emast, kes on tagant julgustanud noore poisi üleolevat ja igas valdkonnas edu saavutavat käitumist. 

7. Rutiin.

Naised taluvad palju paremini suhtes olevat rutiini, vastupidiselt meestele, kes rutem igavuse all kannatavad. 

8. Rahu.

Peale väsitavat tööpäeva soovivad mehed kodus rahu saada, et puhata välja. Tihti aga naised on need, kes leiavad, et õhtune aeg on paras kõikidest probleemidest rääkimiseks. 

Et suhe võiks normaalselt toimida, on vaja leppida sellega, et me kõik oleme erinevad ja meil on erinevad vajadused.  



Kommentaare ei ole