{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida su küünte kuju sinu kohta räägib?

Millised on sinu küüned?  1. Terava otsaga küüned. Sa oled väga enesekindel inimene ja tead, mida tahad. Muutusi sa ei karda, muutused karda...

Millised on sinu küüned? 


1. Terava otsaga küüned.



Sa oled väga enesekindel inimene ja tead, mida tahad. Muutusi sa ei karda, muutused kardavad sind! Muuseas sa ootad muutusi pikisilmi: sa ei talu igavlemist ja otsid pidevalt uusi võimalusi, et oma teadmistejanu rahuldada. Lisaks eelnevale oled sa väga otsusekindel ja ei lase end elus ettetulevatel takistustel probleemidel heidutada. Sa ei jäta enne, kui oled oma eesmärgid täitnud. Sa suudad kõigile ilma probleemideta selgeks teha, et sa ei anna nii kergesti ära seda, mis sinu käes on.

2. Ovaalsed küüned.



Sina oled ekstravert, kes oskab hästi teistega suhelda ja sul on väga palju sõpru. Sa täidad kõik ruumid oma positiivsuse ja elujõuga. Sa väldid niipalju, kui võimalik tülisid ja probleeme. Oma loomult oled sa rahumeelne.

3. Kandilised küüned.

Sul on tugev iseloom ja kui sa oled midagi pähe võtnud, siis on raske sinu arvamust muuta. Sul on kalduvus oma positsioonist kinni hoida isegi, kui kõik teised on eriarvamused. Sinu otsekohene loomus tõmbab su peale tihti teiste viha ja tekitab mõistmatust tundlike inimeste seas.

4. Kaldus küüned.


Selline küüne kuju näitab kaugelt ära, et sa ei karda olla originaalne. Su küüned tõmbavad tähelepanu ja viitavad sellele, et tegemist on loomingulise inimesega. Sulle meeldib uusi põnevaid kohti avastada ja valida huvitavam sihtpaik. Oma tutvusringis oled sina see, kes julgeb alati oma arvamuse välja öelda isegi, kui see tihti liiga jultunud tundub.

5. Ümarad küüned.


Sa hindad harmooniat ja romantikat, sealt ka su armastus ümarate küünte vastu. Sa igatsed hingesõbra järgi, kes sind mõistab ja armastab. Sa vajad armastust ja vihkad tülisid, vaidlusi ja konflikte.




Kommentaare ei ole