{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida sa tegema pead, kui sa tahad, et su suhe kestaks.

1. Suudelge rohkem. Suudlemine on tegevus, mis muudab teid veelgi lähedasemaks teineteisele. See aitab teil mõlemal luua veelgi sügavamat ko...

1. Suudelge rohkem.


Suudlemine on tegevus, mis muudab teid veelgi lähedasemaks teineteisele. See aitab teil mõlemal luua veelgi sügavamat kontakti teineteisega nii emotsionaalsel, kui füüsilisel pinnal. Lisaks sellele aitab suudlemine leevendada stressi ja teeb tuju paremaks. Kas sa teadsid, et suudlemine on suhtlemisvahend, mis võimaldab sul teist inimest mõista ilma, et sa peaksid midagi ütlema.

2. Reisige koos.

Pole paremat ja ilusamat reisi, kui see, mis võimaldab teil kahel koos olla. Koos reisimine peaks olema kohustuslike asjade kirjas. Sest kõik on sellega nõus, et selleks, et teist inimest õieti tundma õppida on vaja palju aega. Ja reisimine on üks kõige tõhusamatest vahenditest.

3. Tehke koos süüa

See on väga hea võimalus samaaegselt omavahel suhelda ja teha koostööd. Selleks ei pea olema superkokk. Kui sa teada tahad, mil määral see sinu armuelu aidata võib, siis võta teadmiseks, et koos süüa tehes oled sa teise inimesega koos, alustad vestlusi ja lood mälestusi.

4. Õpi tänama.

Unusta raviteraapia ja kallid kingitused. Spetsialistid väidavad, et kõige lihtsam võimalus, kuidas oma suhet päästa seisneb kahe sõna ütlemises: "Aitäh sulle!"
Paljud uuringud näitavad samuti, et tänutunne tõstab väga suurel määral sinu käitumist ja pühendumust.

5. Tähistage sünni - ja aastapäevi

Sünnipäev ei ole ainult kingituse üleandmine. Sünnipäevad sümboliseerivad aega, mis teid kokku viis. Kui sa tähistad teie abielu või kohtumise aastapäeva, siis näitab see, et sa tõesti seda oluliseks pead niisamuti, kui oma kallimat.

6. Ãœtle, et sa teda armastad.

Tihti arvatakse, et liigne armastuse avaldamine võib muutuda läägeks ja seebiooperlikuks. Õnnelikus suhtes aga kaaslased ütlevad teineteisele, et nad üksteist armastavad ja mõtlevad seda.
Aga ära muretse, kui su kaaslane sulle seda tihti ei ütle, parem räägi temaga. Ja võib ka olla, et su kaaslane avaldab sulle armastust omal moel - väikeste tähelepanuavalduste ja õrnade zestidega.

7. Tee komplimente ja kiida.

Siiras kompliment, eriti kui see on su kallim, kes sulle komplimenti teeb, muudab kogu su päeva ilusaks.
Katsu alati näha ja ära märkida mõne hea sõnaga oma kallima pingutusi ja tööd.

8. Ära pea salaviha.

Kui su kallim su välja vihastab, siis räägi temaga, et leida mingi lahendus. Vimma pidamine on halb nii sulle endale, kui ka teie suhtele.

9. Kallistage!

Meie maailmas läheb elu nii ruttu, iga päev on täis stressi ja jooksmist, aega on nii vähe, et maha istuda ja puhata. Oma kallima käte vahel aga tunned sa, kuidas stress kaob. Kallistage!

Kommentaare ei ole