{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Mille pärast ta sind enam ei armasta?

1. JÄÄR - Rutiin tapab suhte Sõjajumal on Jäära sümbol. Jäär on halastamatu võitleja, kes ei karda väljakutseid vastu võtta. Ta vajab liikum...

1. JÄÄR - Rutiin tapab suhte

Sõjajumal on Jäära sümbol. Jäär on halastamatu võitleja, kes ei karda väljakutseid vastu võtta. Ta vajab liikumist ja muutusi. Ta vajab eesmärki elus, ta tahab sinu armastust ikka ja jälle uuesti võita. Ta vajab üllatusi ja ei vihkab rutiini. Kui teie elu on liiga igav ja rutiinne, siis võib ta minema minna.

2. SÕNN - Purustatud süda.

Sõnn saab tavaliselt kõigist takistustest üle elus. Ta on väga vastupidav ja kannatlik. Aga oma usaldust ei kingi ta ükskõik kellele, Sõnni usalduse peab välja teenima. Kui sa aga ta usaldust kuritarvitad, läheb ta minema ja keerab sulle selja.

3. KAKSIKUD - Reetmine.

Kaksikute tähemärk on juhtitud tarkuse- ja suhtlemisjumala Hermese poolt. Sellepärast meeldib talle suhelda ja mõtteid vahetada oma kaaslasega. Te saate omavahel hästi läbi niikaua, kuni sa ei katsu teda lollitada. Kui ta aga tähele paneb, et sa temaga mängid, on ta sinu vastu halastamatu. Ta võib kasutada kõiki vahendeid, et sulle kätte maksta.

4. VÄHK - Kahtlused.

Vähk vajab oma suhtes tasakaalu ja emotsionaalset kindlustunnet. Ta on kõigeks valmis oma armastuse nimel. Ent kui ta hinge tuleb kahtlus, siis võib see teid lahutada. Tema usaldus peab jääma puutumatuks.

5. LÕVI - Alandused.

Lõvi peab ennast planeedi kuningaks ja talle meeldib, kui kõik ümber tema keerleb. Talle meeldivad komplimendid ja ausus. Ära katsugi teda lolliks teha ega teda alandada, ta ei andesta seda sulle iialgi.

6. NEITSI - Valed

Neitsit juhib Merkuur, sellepärast on ta realist ja vaatleja. Ausus on tema jaoks esmatähtis. Tema armastus sinu vastu on tugev niikaua, kui ta sind usaldada võib. Ta vihkab valet ja läheb kohe minema, kui ta teada saab, et sa talle valetad.

7. KAALUD - Tülid.

Kaalud vajavad tasakaalu ja rahu selle jaoks, et olla harmoonias. Ta katsub seda kõikide vahenditega saavutada. Kui sa aga selle tasakaalu hävitad, siis kahetsed sa seda. Ja ta annab sellest sulle tunda.

8. SKORPION - Salatsemine.

Skorpion vihkab valet ja ei kannata saladusi, mida tema eest varjatakse. Kui sa tahad, et teie suhe kestma jääks, siis jää temaga suheldes siiraks ja ausaks. Need on omadused, mida ta üle kõige hindab.

9. AMBUR - Meeleheide.

Niikaua, kui Ambur jääb otpimistlikuks, püsib tema suhe. Tema kaaslasena on vajalik, et sa oled positiivne ja enesekindel. Meeleheites inimesed ajavad ta põgenema. Ta tahab näha, et sa oled elurõõmus, vastasel korral kustub tema armastus.

10. KALJUKITS - Lootusetus.

Ka Kaljukits hindab optimistlikku meelt. Tema kaaslane peab uskuma, et parim on alles ees ja et asjad lähevad paremaks. See tähemärk ei talu inimesi, kes kaotavad lootuse väiksemagi takistuse ees. Ta jääb sinu kõrvale niikaua, kuni sa oled positiivne.

11. VEEVALAJA - Igavus.

Veevalaja hindab kõike, mis on originaalne ja põnev. Ta tahab teistest eristuda. Et teda enda kõrval hoida, ole erakordne ja ainulaadne, vastasel korral laseb ta sul minna ja läheb teisi silmapiire avastama.

12. KALAD - Liigne realism.

Kalad vajavad unistusi ja selles elamist. Niikaua, kuni sa tema unistusi tagant julgustad, armastab ta sind. Ta vajab sinu toetust aga sa pead arvestama, et ta elab omas rütmis ja omas maailmas, mis on tihti reaalsest elust kaugel.

Kommentaare ei ole