{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Kuidas iga tähemärk oma kaaslast petab? Hoiduge Neitside eest!

T ruudus seisneb oma kaaslase eelistamises kõikidele teistele igas valdkonnas, kaasa arvatud seksuaalsel plaanil. Ent kahe inimese kooselu ...

Truudus seisneb oma kaaslase eelistamises kõikidele teistele igas valdkonnas, kaasa arvatud seksuaalsel plaanil. Ent kahe inimese kooselu toob tihti kaasa halbu üllatusi ja mitte keegi pole truudusetuse eest varjul.

Seda fenomeni seletab ka kalduvus truudusetusele, mis erineb olenevast igast tähemärgist. Kuidas aga iga tähemärk oma kaaslast petta võib, võid lugeda alljärgnevast artiklist.

1. KALJUKITS

Kaljukitsed on tuntud oma muretu loomuse poolest ja ei näe truudusetuses probleemi. Ta oskab oma truudusetust intelligentsel moel varjata ja samuti süüdistada oma kaaslast selles kõiges. Kaljukitse jaoks on suhtevälised vahekorrad lõõgastavad hetked, tavalised üheöö seiklused, millest ei maksa suurt numbrit teha.

2. VEEVALAJA

Veevalaja on oma loomuselt sotsiaalne, lõbus, armastab teistega suhelda ja tal on suur tutvusringkond. Ta ei kiindu niisama lihtsalt, nagu seda võiks arvata armastuse pinnal ja otsib usaldusväärset suhet. Sellest hoolimata on Veevalaja võimeline oma kaaslast petma, kui ta peaks armuma ja sellisel puhul on süüdi igavus, mida ta oma suhtes tunneb.

3. KALAD

Kalad on väga intelligentsed ja suure kujutlusvõimega, kes ei jäta oma truudusetusest ainsatki märki. Ta on väga diskreetne  ja on praktiliselt võimatu teda paljastada. Olles samal ajal manipulaator ja egoist, armastab ta samaaegselt oma peret  ja lähedasi sama palju, kui enne.

4. JÄÄR

Jäär on sündinud seikleja ja tal on kalduvus tunda ruttu igavust. See tõukab teda pidevalt uutele avastustele. Ta leiab iga teenuka pealt endale seikluskaaslase, kes talle sobib. Ja kui teda peaks teolt tabatama, siis süüdistab ta kõiges oma kaaslast, et õigustada oma naudinguid ilma, et ta end põrmugi süüdi tunneks.

5. SÕNN

Sõnn on tavaliselt kõige truum ja ustavam tähemärkide seast, kes annab endast kõik oma suhtes. Armastus on tema kooselus kõige olulisemal kohal. Ta ei suuda oma kaaslast petta muidu, kui ta just selleks kohustatud ei ole. Kui Sõnn on oma kaaslases pettunud, siis eemaldub ta temast ja tema armastus kustub. Ta on võimeline petma oma kaaslast ainult armastuse pärast.

6. KAKSIKUD

Kaksikud on tuntud oma truudusetuse loomuse poolest isegi kõige lähedasematega. Ta tüdineb ruttu ja on rohkem hõivatud omaenda egoga, kui oma kaaslase purustatud südamega. Ta väidab, et on truu aga tema teod ei vasta ta tegudele.

7. VÄHK

Üldiselt ei peta Vähk oma kaaslast. Ta on empaatiline ja tundlik, armastus on tema elus esmakohal. Ta on võimeline jääma oma kaaslase kõrvale ka kõige raskematel hetkedel. Vähk otsib alati ideaalset inimest ja kui ta kaaslane teda enam ei peaks huvitama, siis läheb ta otsima kedagi, kes suudaks teda armastusega täita.

8. LÕVI

Lõvi on oma loomult lojaalne ja jääb oma kaaslase kõrvale ka rasketel hetkedel. Truudusetus on tema jaoks tegu, mis toob enesega kaasa alandust ja väärikusetust. Ta eelistab säilitada kodurahu ja jääda üheainsa kaaslase kaaslase kõrvale.

9. NEITSI

Neitsi on truudusetuse vallas meister. Ta planeerib oma üleaisa löömised pikalt ette ja paneb minutikaupa kõik paika nii, et ühtegi märki ei jääks. Neitsil on tavaliselt mitu seksuaalpartnerit, kellega ta on emotsionaalselt seotud.

10. KAALUD

Kaalud on kavalad ja manipulaatorid. Ta on sama tugev, kui Neitsi truudusetuses ja ta manipuleerib selleks, et oma tahtmist saada. Ta teeb kõik, et saada oma tahtmist ja ei pea moraalinorme mitte millekski.

11. SKORPION

Vastupidi levinud arvamustele on Skorpionil raske oma kaaslast petta. Tal on suured seksuaalsed ootused aga ta eelistab jääda üheainsa partneri juurde. Kui ta peaks aga olema truudusetu, siis teeb ta seda üksnes armastuse pärast. Skorpion armastab kirglikult ja pole üllatav, kui ta saadab armastuse nimel korda rumalusi.

12. AMBUR

Ambur petab lõbu pärast. Tavaliselt on Amburi elu üsna keevaline ja ta vajab uusi partnereid selleks, et oma pingeid ja stressi maandada. Ta armastab seda, mida elu talle, kui seikluste armastajale pakkuda võib.

Kommentaare ei ole