{ads}

HIDE

Viimased

latest

9 asja, mida naised peavad meeste juures külgetõmbavaks.

V älimus on muidugi see, mis kohe silma hakkab aga öeldakse, et ilu on vaataja silmades. See, mida üks inimene peab ilusaks, ei pruugi sugu...

Välimus on muidugi see, mis kohe silma hakkab aga öeldakse, et ilu on vaataja silmades. See, mida üks inimene peab ilusaks, ei pruugi sugugi teisele meeldida. Ilukriteeriumid sõltuvad vastavalt  soovidele, vajadustele ja ootustele.

Lisaks välimusele võib mehel olla ka mitmeid erinevaid häid omadusi, mis muudavad ta silmatorkavaks ja meeldivaks: isiksus, hoiak, keha, pilk, kõnnak... Üldiselt aga on mõned omadused, mis enamikele naistele kõikide meeste juures meeldivad.

1. Habe

Ehkki habememood on läbi selgub ühe Austraalia uuringu järgi, et naised eelistavad habet kandvaid mehi, tuues välja selgituseks, et habe on mehise mehe sünonüüm näidates mehe energiat ja jõudu. Naised vajavad meest, kes suudab neid kaitsta, kelle kõrval võivad nad end tunda kaitstuna. Habe annab mehele küpse välimuse. Habemega mees lisaks eelmainitutele eristab end massi seast oma ainulaadsuse poolest.

2. Lõuakuju.

Mõned uuringud on samuti näidanud, kui oluline tähtsus mehe ilu juures on tema lõuakujul, mis näitavat tema seksuaalset energiat. Mida rohkem mehe nägu tundub skulpteeritud või kivisse raiutud, seda külgetõmbavam ta on. Tugev lõuakuju on tegelikult testosteroonidest tingitud.

3. Punane värv.

Psühholoogid teavad, et värvidel on tähendus ja mõju. Punast värvi peetakse armastuse ja romantika värviks. Meie esivanemate ajal peeti punast värvi elu, energia ja ohu värviks. Seda seostatu au ja teatud sotsiaalsesse klassi kuulumisega. Tänapäeval seostatakse tihti punast värvi südame, huulepulga, põsepuna ja saatuslike naistega.
Selgub aga, et punane värv muudab ka mehe külgetõmbavaks.

4. Madal hääletämber.

Naised peavad madalat hääletämbrit eriti külgetõmbavaks, sest see sümboliseerib mehisust, domineerimist ja annab kindlus- ja usaldustunde.

5. Silmad.

Mehe pilk ja silmad räägivad palju tema isiksusest. Mees võib olla äärmiselt külgetõmbav lihtsalt tänu oma pilgule ja naistele meeldib pilkudemäng, nad on selle suhtes väga tundlikud.

6. Kasv.

Naistele meeldivad üldiselt harmoonilise kehaehitusega pikad mehed. Ühe uuringu järgi selgub, et pikkadel meestel on rohkem õnne enesele elukaaslane leida, kui väikese kasvuga meestel. Seda saab selgitada ka naiste vajadusega olla kaitstud ja domineeritud.

7. Lihased.

Pole üldsegi üllatav, et niipalju lihastes mehi ehib ajakirjade kaani. Naistele meeldivad lihastes mehed, kes on tugevad, hea tervise juures ja seksikad.

8. Huumorimeel.

Hea huumorimeel on üks, mis naistele meeldib, sest neile meeldivad mehed, kes neid naerma panevad. Leidlikud ja hea huumorimeelega mehed on tihti palju külgetõmbavamad, kui ilusad mehed.

9. Headus.

Naine otsib enda kõrvale head ja empaatilist meest. Naised kannatavad ühiskonnas liiga palju ja vajavad meest, kes oleks tähelepanelik ja hea nende vastu. 





Kommentaare ei ole