{ads}

HIDE

Viimased

latest

6 kõige usaldusväärsemat tähemärki, keda sa pimesi usaldada võid.

SKORPION (23. oktoober - 21. november) Kui sa otsid inimest, keda sa kinnisilmi usaldada võid, siis Skorpion on just see õige inimene. Skorp...

SKORPION (23. oktoober - 21. november)



Kui sa otsid inimest, keda sa kinnisilmi usaldada võid, siis Skorpion on just see õige inimene. Skorpion on usaldusväärne, ta ei reeda mitte iialgi oma sõpru ja lähedasi. Skorpion on võimeline oma sõprade heaks tegema palju. Sa võid talle helistada kell 4 hommikul, ta on ikka sinu jaoks olemas.

SÕNN (20. aprill - 20. mai)

Sõnnil on oma põhimõtted, mida ta muutma ei hakka. Sa võid Sõnni usaldada tema kindla, paindumatu, murdmatu, muutumatu loomuse pärast. Kõikidel peaks olema üks Sõnni tähemärgi all sündinud sõber. Tema on see, kes sind toetab vaikimisi ja kes alati sinu jaoks olemas on. Ära kunagi kahtle Sõnni usaldusväärsuses, see solvab teda.

NEITSI ( 23. august - 22. september)

Täpselt nagu Sõnn, on ka Neitsi usaldusväärne, lisaks teeb ta kõik, mis oma võimuses, et sind aidata, kui sul probleeme peaks olema. Ta hoiab su saladusi ja sa ei pea temas pettuma. Ta kuulab sind ära ja sa tunned end paremini. Sest sa tead, et ta sind mõistab ja sinu saladusi edasi ei räägi.

KALAD ( 19. veebruar - 20. märts)

Kalade intelligents on kuulus. Ta suudab sulle anda head nõu ja on alati sinu jaoks olemas, kui sul on vaja oma muresid kurta. Ta ei reeda sind kunagi. Sa tunned end temaga turvaliselt.

LÕVI ( 23. juuli - 22. august)

Lõvi on uhke ja õilis, kõige parem sõber igaleühele. Lõvi ei reeda oma sõpru mitte iialgi. Ta on lojaalne ja siiras. Sa tunned end tema seltsis hästi ja ei pea teda paluma, et ta sinu asju edasi ei räägiks. See paneks teda ainult imestunult kulme kergitama. On ta seda kunagi teinud?

KALJUKITS (22. detsember - 19. jaanuar)

Kaljukits on intelligentne. Kaljukitse võib usaldada tema tõsise ellusuhtumise pärast.  Ta ei hakka sulle moraali lugema ega küsima sinult sinu tegude põhjust. Ta kuulab sind ära ja hoiab su saladusi enese teada.
 

Kommentaare ei ole