{ads}

HIDE

Viimased

latest

6 astroloogilist tähemärki, kes on liiga pealiskaudsed.

P ealiskaudseid inimesi ei armastata palju. Pealiskaudse inimese jaoks on tavaliselt kõik välimine tähtsam, kui asjade sügavus. Astroloogia ...

Pealiskaudseid inimesi ei armastata palju. Pealiskaudse inimese jaoks on tavaliselt kõik välimine tähtsam, kui asjade sügavus. Astroloogia järgi on kuus tähemärki sellised, kes pööravad liiga palju rõhku välimisele küljele.

1. KAALUD

Kaalud pööravad liiga palju tähelepanu välisele hiilgusele aga samas, kes seda ei teeks? Ainult, et Kaalud tunnistavad ausalt, et välimus on kriteerium, mis neid teiste poole tõmbab. Kui keegi nende nõudmistele ei vasta, siis ei võta ta ka vaevaks seda inimest tundma õppida.

2. KAKSIKUD

Kaksikutel on kombeks näidata välja, kui pealiskaudsed nad olla võivad. Selles tähtkujus sündinud inimene tavaliselt postitab iseendast ja oma elust palju fotosid sotsiaalmeediasse. Tal on terve album selfisid täis.  Ta tahab, et kõik teaksid seda, mida tema teeb aga ei hooli ise suurt sellest, mida teised teevad. Ta on liiga hõivatud sellega, et postitada omaenda pilte ja sõnumeid, et tal mitte kunagi pole aega selleks, et elu üle sügavamalt järgi mõtelda.

3. SÕNN

See, et Sõnn on pealiskaudne on normaalne ja see tuleb sellest, et tal on ülisuur ego. Küsi mõnelt Sõnnilt ja ta seletab sulle, miks ta tahab ilusaid ja kalleid riideid, suurt maja, uut ja head autot, mõnusat puhkust ja kõige ilusamat elukaaslast.

Sõnni jaoks on täiesti normaalne, et tal see kõik olema peab, sest ta on just see, kes ta on ja teab, mida ta tahab. Ja tal on selleks õigus. Võib-olla ta isegi pole palju vaeva pidanud nägema, et kõike seda saada aga sellel pole mingit tähtsust, sest kõige tähtsam on saada kõike seda, mida ta tahab.

4. NEITSI

Neitsi on teiste inimeste vastu hea ja lahke aga teisi kritiseerib ja mõistab ta liiga palju hukka. Neitsi võib arvata kellegist halba juba enne, kui ta seda inimest on kohanud. Ta usub, et tal on oskus inimesi läbi näha ja ainsa pilguga teada saada, kellega tal on tegu.

Lisaks sellele, kuna Neitsi on natuke pealiskaudne, siis enamik inimesi kauaks tema kõrvale ei jää.

5. LÕVI

Lõvi on väga julge ja pöörab liiga palju tähelepanu materiaalsetele asjadele. Ta armastab kéoike seda, mishiilgab, kalleid firmariideid ja parfüüme. Lõvile meeldib silma paista ja tema jaoks on tähtis, et ka ta kaaslane hea välja näeks. Ta tahab muljet avaldada.

Aga see, mis muudab Lõvi pealiskaudseks on tema vajadus olla tähelepanu keskmes. Ta tahab, et teda imetletakse ja et temast räägitakse.  Ta on võimeline isegi korraldama stseene selleks, et teiste tähelepanu iseendale saada.

6. AMBUR

Ambur ütleb sulle ise, et ta on vaimne inimene ja tal on õigus. Aga tõde on ka see, et tal pole kunagi aega elu üle sügavuti järele mõtelda, sest ta on pidevalt millegagi tegelemas ja tal pole selleks aega.

Talle ei meeldigi uurida ja analüüsida ei enda ega teiste käitumist. Kui midagi tema suhetes lahti on, siis on see alati teiste süü ja mitte iialgi tema enda. 










Kommentaare ei ole