{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 horoskoobi superpaari

NEITSI ja SÕNN Neitsi tähtkujus sündinud inimest inspireerib ja intrigeerib samaaegselt Sõnni elu. Need kaks võivad tunda täiuslikku ar...

NEITSI ja SÕNN

Neitsi tähtkujus sündinud inimest inspireerib ja intrigeerib samaaegselt Sõnni elu. Need kaks võivad tunda täiuslikku armastust, sest nad oskavad piisavalt imetleda. Neitsi annab Sõnnile piisava kindlustunde. Nad mõlemad leiavad oma suhtes vajalikku tasakaalu ja rahu. Nii Neitsi, kui Sõnn on maamärgid. See aitab neil oma idealistlikke soove tasakaalustada. Nende vahel on tugev sõprus ja nad saaksid ideaalset koostööd teha. Aga kui nende kahe vahel on armastus, on see hoopis teisel tasemel.

KAKSIKUD ja VEEVALAJA

Kaksikud ja Veevalaja moodustavad unelmate paari. Nad täiendavad üksteist. Kaksik võib olla see pool, kes kunagi otsustada ei suuda ja kes tihti hajevil on, Veevalaja on tema täielik vastand. Nad vajavad üksteist selleks, et tasakaalu ja harmooniat leida ja oma eesmärke ellu viia. Kaksik toob sellesse suhtesse kaasa huumorimeelt ja Veevalaja suunab teda õigele rajale.

Nende eesmärgid on üsna sarnased ja koostöö nende kahe vahel on alati edukas. Nende vaimne side on aga palju sügavam, kui see väljaspoolt tunduda võib ja nende tugev armastus aitab neid ka kõige raskematel hetkedel.

AMBUR ja JÄÄR

Amburil ja Jääral ei hakka koos kunagi igav. Nende elu on täis põnevust ja seiklusi. Nad on vabameelsed ja aktiivsed. Neile meeldib mõlemale palju rääkida. Nad on intellektuaalsed hingesõbrad. Nende mõtted lähevad alati samas suunas.

Kui need kaks tähemärki kokku liidetud on, ei hakka neil iialgi igav. Nad töötavad koos ühise eesmärgi nimel. Selle asemel, et tegutseda individuaalselt, kombineerivad nad oma ideed ja loovad veelgi suuremaid plaane. Enne, kui armastus nende vahele tekib, on nad pikka aega sõbrad olnud. See sõprus on loonud nende vahel tugeva sideme, mida miski ei murra.

VÄHK ja KAALUD

Vähk ja Kaalud moodustavad ülivõimsa paari. Seal, kus Vähk on liiga emotsionaalne, on Kaalud tasakaalustatud. Kaalud vajavad tähelepanu, Vähk on suuteline andma kogu armastuse, mida Kaalud vajavad.

Nad mõlemad on tundlikud ja armastavad teineteist sügavalt. Nad vajavad suuri tundeid, kirge ja ainult nad ise suudavad teineteisele seda pakkuda.

KAALUD ja KAKSIKUD

Kaaluda ja Kaksikute suhe on sügav vaimne ja emotsionaalne side. Nad mõlemad vajavad vaimset stimuleerimist. Nad on väga intelligentsed. Nad armastavad uusi asju õppida ja mis veelgi tähtsam, neil on alati teineteiselt midagi õppida.

Nende vahel on sügav teineteise mõistmine ja hindamine. Sellepärast ongi nad võrreldamatud. Nad on teadlikud teineteise vajadustest.


Kommentaare ei ole