{ads}

HIDE

Viimased

latest

3 halba harjumust, mis viitavad väga intelligentsele inimesele.

U uringud on näidanud, et mõned halvad harjumused on omased väga kõrge IQ-tasemega inimestele. Millised on need kolm harjumust? Segadus ja k...

Uuringud on näidanud, et mõned halvad harjumused on omased väga kõrge IQ-tasemega inimestele. Millised on need kolm harjumust?

Segadus ja korralagedus.

Sellest on palju räägitud, et segadus viitab organiseerimatusele ja tootmisvõime puudumisele aga üks Minnesota ülikooli psühholoog väidab, et inimestel, kelle kodu on segamini, on palju kõrgem IQ-tase, kui teistel.

Tõenäoliselt tuleb see sellest, et need inimesed on niivõrd hõivatud kõige muuga, et neil puudub aeg koristamiseks. Või siis hoopis on segadus nende inimeste jaoks inspireeriv ja vajalik mõtlemiseks. Psühholoogi Kathleen Voghs seostab segamini kodu inimestega, kes ei taha olla traditsioonilised ja tavalised.


Hiline magamaheitmine ja ärkamine.

Uuringud näitasid, et neil inimestel, kellel on kalduvus hilja magama heita, on  IQ-tase palju kõrgem. Kui sa vaatad suurte inimeste harjumusi, siis näed sa, et üldiselt on nad öise eluviisiga.

Vägisõnade kasutamine.

Vandumine on teadupärast ebaviisakuse ja rumaluse märk, mis viitab pigem sõnavara puudulikkusele.

Aga New York'is läbiviidud uuring Marist College poolt lükkab sellise stereotüüpilise arvamuse ümber. Nad suutsid tõendada, et inimesed, kes kasutavad oma sõnavaras palju vägisõnu, on pigem suurema ja rikkalikuma haridustasemega ja aitab neil inimestel maandada stressi ja alandada valu.

Kommentaare ei ole