{ads}

HIDE

Viimased

latest

10 märki, mis näitavad, et mees sind enam ei armasta.

S uur vahe on mehel, kes sind armastab ja sellel, kes sind ei armasta. Kui mees enam naist ei armasta, siis näeb seda kohe sest ta käitumine...

Suur vahe on mehel, kes sind armastab ja sellel, kes sind ei armasta. Kui mees enam naist ei armasta, siis näeb seda kohe sest ta käitumine muutub. Läbi oma kehakeele, hoiaku ja viisiga, millega ta naist kohtleb, annab ta naisele teada, et ta teda enam ei armasta.


1. Ta ei suhtle enam.

Kui mees enam naist ei armasta, ei ole tal enam tahtmist ega vajadust temaga suhelda. Suhtlemine muutub talle koormavaks. Ta räägib naisega vähem, ei väljenda enam oma tundeid ja ei kuula naist üldse. Kui nende omavaheline suhtlemine on juba sellel tasemel, siis on selge, et mees enam oma naist ei armasta.

2. Ta ei tee enam naise jaoks midagi.

Kui mees naist armastab, siis näeb ta vaeva, et naist õnnelikuks teha ja talle muljet avaldada. Ta tahab, et naine end hästi tunneks ja teeb kõik endast oleneva, et naise elu oleks ilus. Kui mees naist aga enam ei armasta, siis kaovad kõik pingutused.

3. Ta ei veeda oma aega enam naisega.

Tal pole enam kunagi naise jaoks aega, ta eelistab veeta oma vaba aega sõpradega või teha midagi muud, selle asemel, et olla koos naisega. Kõik need ilusad koosveedetud ja erilised hetked kaovad, kui mees oma naist enam ei armasta.

4. Ta muutub kergesti ärrituvaks.

Meest, kes oma naist ei armasta, ärritab kõik see, mida too teeb. Ja selle põhjuseks on armastuse puudus. Armastus toob endaga kaasa tolerantsi, mis võimaldab olla leplik kõige suhtes, mis puutub kallimat. Kui aga armastus kaob, siis kaob ka kõik muu.

5. Ta vihastab ilma põhjusega või põhjuseta.

Kui suhtes tolerantsitase langeb, siis võib mees kaotada oma külma närvi isegi pisiasjade pärast. Siis võib ta naise peale karjuda ja vihastada mitte millegi pärast.

6. Ta tahab, et naine ta elust kaost.

Armunud mees laseb naise oma maailma, ta elu on nagu avatud raamat ja ta ei varja midagi. Kui aga mees oma kaaslast enam ei armasta, siis muutub ta eemalolevaks ja paneb nende vahele piirid, nii et naine enam midagi ei mõista ja tunneb end võõrana.

7. Pealiskaudne intiimelu.

Seda teavad kõik, et intiimeluga on kõik korras, kui tunded on olemas. Aga kui mees ei armasta naist, siis kaovad musid, kallid ja kõik muud läheduse vormid.

8. Ta ei võta enam naise elust osa. 

Teda ei huvita enam see, mida naine teeb. Teda ei huvita enam naise maailm. Ta ei taha enam jagada naise rõõme ja muresid. Ta ei taha enam olla osa naise elust.

9. Ta ei näita välja, et ta naist armastab.

Kui mees naist enam ei armasta, siis kaovad kõik armastuseavaldused. Ta ei näita enam oma tundeid mingil moel välja ja muutub naise vastu külmaks.

10. Ta ei hoolitse enam naise eest.

See käib eelnevalt öelduga koos. Kui mees enam naist ei armasta, siis ei huvita naine teda enam ja ta ei kohtle teda enam, kui naist ega pane teda tundma erilisena. Kaob kõik, mis oli romantiline.






Kommentaare ei ole