{ads}

HIDE

Viimased

latest

Naised, kas te teate, mis meestele teie juures ei meeldi?

1. Talle ei meeldi näha, kui sa kannatad. Iga kord, kui miski sulle haiget teeb, teeb see haiget ka su mehele ja talle ei meeldi see tunne, ...

1. Talle ei meeldi näha, kui sa kannatad.

Iga kord, kui miski sulle haiget teeb, teeb see haiget ka su mehele ja talle ei meeldi see tunne, sest see paneb teda tundma end võimetuna olukorra ees. Kui sa kannatad, ära lükka teda eemale, vaid räägi temaga ja ütle, mis sul südamel on. Ta teeb kõik, mis võimalik, et sind aidata ja et näha sind jälle õnnelikuna. Anna talle see võimalus.

2. Talle ei meeldi, kui sa oma valu varjad.

Kui sa oled punaste silmadega, siis näeb su mees, et sa nutnud oled, sul pole mõtet seda tema eest varjata. Ta mõistab, et sul on muresid ja probleeme. Ja kui sa keset südaööd vannitoas nutad, siis sa võid kindel olla, et talle ei meeldi see, et ta sind aidata ei saa.

3. Talle ei meeldi, kui sa tema kõrval ei ole.

Kui kaks inimest koos elavad, siis harjuvad nad üksteisega niipalju, et lahusolek tekitab tühja koha. Talle ei meeldi, kui sa oled kaugel ilma temata.

4. Talle ei meeldi, kui sa oma võimetes kahtled.

Sina valisid endale mehe teades, et ta pole täiuslik aga sa nägid temas head ja parimat. Tema valis sind samuti sellepärast, kes sa oled ja kes sa võiksid olla. Kui su kahtlused sind vastu maad suruvad, räägi temaga. Tema usub sinusse ja see võib aidata ka sinul su eneseusku taastada.

5. Talle ei meeldi, kui teised sind ei austa.

Inimesed kaitsevad neid, keda nad armastavad. Kui sa näed, et ta liiga halvasti vastab kellelegi, kes sinu vastu austust üles ei näidanud, siis tea, et ta tegi seda armastusest.

6. Talle ei meeldi, kui sa tahad end muuta selleks, et talle meeldida.

Ühiskond katsub meile püstitada ideaale, mille poole püüelda. Kui sa aga katsud end muuta teiste sarnaseks selleks, et meeldida oma mehele, siis ole kindel, talle ei meeldi see. Ta ei valinud endale nukku, vaid naist, ta valis sind. Ta armastab sind sellisena, nagu sa oled.

7. Talle ei meeldi, kui sa loobud oma unistustest.

Läbikukkumine on elu normaalne osa aga ta on näinud, kui palju aega ja pingutusi panid sa oma töösse. Lase tal end lohutada, kui kõik hästi ei lähe aga ära lükka oma unistusi kõrvale.

8. Talle ei meeldi, kui sa end alandad.

Keha muutub ajaga ja mitte alati paremuse poole. See on loomulik protsess. Aga kallid naised, teie meeste tunded teie vastu ei sõltu teie talje suurusest. Talle ei meeldi, kui sa oma keha vihkad või kui sa end teiste naistega võrdled. Ta valis sinu sellisena nagu sa oled.

9. Talle ei meeldi olla su kurbuse põhjuseks.

Mõnikord me teeme haiget neile, keda me armastame. Aga pärast me kahetseme seda. Võib-olla su mees tegi sulle haiget vihastades aga kui ta tunneb end süüdi, siis andesta talle. Ta ei taha olla su kurbuse põhjuseks. Kui ta näeb, et sul on valus on ka temal valus.

10. Talle ei meeldi, kui ta näeb, et sa õnnelik ei ole.

See on kõige tähtsam punkt. Ta tahab sind näha õnnelikuna. Sa lubasid ju temaga kogu oma elu veeta, ole siis vähemalt õnnelik. Usu teie suhtesse ja usu oma mehesse. Ta armastab sind ja tahab, et te oleksite õnnelikud.

Kommentaare ei ole