{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida sa pidid tegema horoskoobi järgi 2016 ja 2017 aastal ja mida sa pead tegema sellel aastal.

2016 ja 2017. aastad on mööda saanud ja aeg on vaadata tuleviku poole. Tark inimene ei unusta aga saadud õppetunde ja kogemusi, see aitab ta...

2016 ja 2017. aastad on mööda saanud ja aeg on vaadata tuleviku poole. Tark inimene ei unusta aga saadud õppetunde ja kogemusi, see aitab tal paremini liikuda tuleviku suunas.

JÄÄR

2016. aastal õppisid sa tegema vahet selle vahel, mida sa tahad ja mida teised sinult tahavad. See oli avastuste aasta. Sellel aastal läbielatud kogemused seadsid sind väljakutse ette ja panid sind paljudele asjadele järele mõtlema, mida sa senini olid võtnud enesestmõistetavalt. Sa analüüsisid palju sellel aastal ja väljusid sellest aastast uute avastustega.

2017. aasta tõi kaasa enesega suure hüppe. Kui sa leidsid, et aeg on muutusteks valmis, ei kõhelnud sa seda tegemast ja tõenäoliselt tormasid nagu sulle omane. Sellel aastal elasid sa läbi radikaalseid muutusi ja elasid maailmas, mis ületas kõik su ootused. Kõik need uued arusaamised tõid enesega kaasa muutusi perspektiivis.

2018. aastal pead sa otsustama, mida sa edasi teha tahad. Sellel aastal näed sa selgema pilguga küsimärke, mis su teel seisavad. Sa leiad oma selgeltnägemise võime, keskendud perele ja armastusele ja lähened oma juurtele 2019. aastal.

SÕNN

2016. aastal olid sa sunnitud midagi uuesti tegema. Oli see siis maja ülesehitus või karjäärimuutus, sinu arvamus iseendast muutus sellel aastal. Sul oli pikemat aega probleeme enesega leppimisega sellisena nagu sa oled ja oma potentsiaalse külje olid sa ammu unarusse jätnud. See oli aasta, mil sa said teha seda, mida sa enne polnud teinud.

2017. aasta õpetas sind su piire tundma. Jah, sa oled sotsiaalne inimene (Sõnnid on pigem karjaloomad). Hoolimata sellest, 2017. aasta õpetas sulle, mida tähendab sõna EI ja mida tähendab rääkida, kui sul tekib selleks vajadus.

2018. aasta, peale kõiki ebakindlusi, uudsusi ja eneseanalüüsi toob sulle lõpuks ometi oodatud rahu. Kõik läheb hästi.

KAKSIKUD

2016. aastal õppisid sa leppima muutustega enese ümber. See aasta keskendus sinu pereliikmete ümber, see oli hetk, mil võtta otsusekindlalt väljakutseid astu ja leida lahendusi. Viimaste aastate jooksul oled sa keskendunud palju iseendale ja oma tööle aga miski tõmbab koguaeg su tähelepanu sellele, mis tegelikult tähtis on: anda oma aega ja energiat oma kõige lähedastematele inimestele.

2017. aastal õppisid sa tundma, kes on su tõelised sõbrad. Viimastel aastatel veetsid sa palju aega katsudes olla osavõtlik ja vastutulelik inimeste vastu, kes tegelikult ei hinnanud sind. See õpetas sind nägema, kellega sa tegelikult peaksid oma aega veetma. Sa õppisid jagama oma aega inimestele, kelle seas sa end hästi tunned.

2018. aastal hakkad sa oma unistusi ellu viima. Sellel aastal tuled sa oma mugavustsoonist välja ja hakkad iseenda jaoks tulevikku üles ehitama. Sa tunned, et oled veetnud liiga palju aega paigal seistes ja tundnud liiga tihti ebamugavust. Väike sisemine hääl aga ütleb sulle, et sa oled loodud suurteks tegudeks. See on aasta, et teha esimene samm.

VÄHK

2016. aasta üllatas sind. See oli ootamatu progressi aasta sinu jaoks ja mõned su valikud jätsid endast kestvaid ja püsivaid jälgi su ellu mitmeteks aastateks. Sa küpsesid vaimselt sellel aastal. Sellel aastal hakkasid sa mõistma, mida sa tegelikult tahad siin elus ja mida sa ei taha.

2017. aastal pidid sa liikuma oma eesmärkide suunas. Sa pidid elama oma ambitsioonides. Liituda mõne uue projektiga. See oli väljakutsete aasta.

2018. aastal lased sa enda südamesse armastuse. Oled sa siis vallaline või kellegagi koos, see on aasta, kus armastus su meeli ja südant täidab. On siis tegemist sõprusega, armusuhtega või iseenda armastusega, sellel aastal paned sa paika oma prioriteedid ja otsustad, et keskendud oma elus sellele, mis tõesti loeb: inimesed, keda sa armastad; asjad, mida sa armastad; armastus  ja töö.

LÕVI

2016. aastal pidid sa oma plaanid maha matma. Sellel ajal pidid sa leppima sellega, et isegi, kui asjad ei lähe täpselt sinu soovide kohaselt, ei tähenda see, et  midagi oleks valesti. Tihti pidid sa vaatama, kuhu elu su edasi viib. Ja mõistma, et kui sa midagi kaotasid, siis oli see sinu enda huvides.

2017. aastal leidsid sa eneseusu. Eelmine aasta oli kõigutanud sind tugevalt, seda sinuga tihti ei ole juhtunud. Aga see aasta tõi enesega kaasa uue kindlustunde. Kui sa suutsid 2016. aastame vastu pidada, siis pead sa kõigele vastu.

2018. aasta viib sind sinna, kuhu sa veel kunagi läinud ei ole. Öeldakse, et tõeline rumalus on korrata sama asja mitu korda ja oodata erinevaid tulemusi. See aasta toob su ellu uusi tutvusi, õpetab sind uusi asju tegema ja uusi piire avastama. Sind ootab õnn, kui sa oskad elul ainult selle jaoks võimalust lasta.

NEITSI

2016. aastal tegid sa oma elus suure analüüsi ja otsustasid astuda vastu sellele, mis enam ei toiminud.

2017. aastal pidid sa jätkama oma uute unistuste järgimist. Oli siis tegemist uue suhtega, karjääri tegemisega või reisiga. Sellel aastal pidid sa minema riskile ja vaatama, mis toimib ja mis ei toimi sinu elus.

2018. aastal pead sa võtma kindlaid otsuseid vastu. Peale kahte viimast aastat, mil sa liiga palju kahelnud oled on aeg otsustada. See aitab sul liikuda edasi parema tuleviku suunas. Õpi midagi uut tegema.

KAALUD

2016. aastal õppisid sa seemneid külvama. Viimased aastad on sinu jaoks olnud radikaalsed. Kõik saigi alguse 2016. aastast, kus sa õppisid suhteid looma oma lähedastega, töötajatega või oma sisemise minaga.

2017. aasta aitas sul realiseerida, kui kaua sa oled lasknud kõigel minna. Sellel aastal pidi sa õppima laskma külvatud seemnetel idaneda, et mitte tampida neid puruks enne, kui nad kasvama jõuavad hakata.

2018. aastal pead sa laskma oma salaaial end toita. See aasta lõpetab selle, mis sai alguse 2016. aastal ja sa leiad oodatud rahu. Võib-olla on tegemist mõne suhte algusega, rahalise olukorra paranemisega - see aasta toob sulle vastuseid.

SKORPION

2016. aasta õpetas sind elu vaatama. Hoolimata sellest, et sa oled väga enesekindel, lased sa end hävitada sellest, mida teised sinust mõtelda võivad. Sellel aastal õppisid sa uskuma oma võimetesse, su kahtlused hakkasid kaduma.Sa hakkasid iseendasse uskuma.

2017. aastal pidid sa oma tundeid, mida sa kaua tagasi olid hoidnud, enesele tunnistama. Sa pidid läbi elama uuestisünni, et teada, mida sa tahad ja mida sa ei taha.

2018. aastal pead sa otsast alustama. Sa pead üles ehitama oma unistuste elu. Suhted, töökoht, väljakutsed ja valikud mida sa nüüd ja praegu teed, jätavad positiivseid jälgi tulevasteks aastateks.

AMBUR

2016. aasta õpetas sulle alandlikkust ja lepitust looma. Sellel aastal õppisid sa nägema seda, mis sa olid halvasti ja hooletult teinud, suhteid, millel sa olid lasknud käest minna aastate jooksul. Sa õppisid nägema, kuidas oma heaolu parandada. Tõenäoliselt reisisid sa ja kohtusid ootamatute inimestega. See oli hinge, keha ja vaimu avastuste aasta, millest sa väljusid selgema pilguga.

2017. aastal õppisid sa oma südant avama. Võib-olla oli tegemist mõne haige lähedasega või kellegagi, kelle sa olid kaotanud hiljuti.

2018. aasta toob su ellu märkimisväärseid muutusi. Võib-olla on tegemist kolimisega, karjäärimuutusega või heaolu parandamisega. Sellel aastal purunevad halvasti hoitud sillad. Palju rohelisem rohi ootab sind mujal.

KALJUKITS

2016. aastal pidid sa mingi eesmärgi ellu viima. Isegi, kui sul on tugev isiksus, oled sa mõjutatav ja usud palju. Sa võtad enda omaks teiste ideed. See aasta pidi sind aga sellest terveks ravima. Sa pidid õppima ise mõtlema ja olema iseseisvam.

2017. aastal pidid sa välja selgitama selle, mis enam ei toiminud. Sellel aastal nägid sa, millised uksed sinu eest kinni jäid; millised on inimeste kavatsused.

2018. aastal alustad sa reisi tundmatusse. See on aasta, kus sa alustad uute asjadega tegelemist, võib-olla külastad sa uusi paiku, kus sa kunagi pole käinud või proovid mõnda uut tööd. See on aasta, mil su võimed sind üllatavad ja sa näed oma kahetsusi kadumas.

VEEVALAJA

2016. aastal õppisid sa kannatlikkust. Mõned aastad on revolutsioonilised, mõned vaiksed ja mõned nagu oleks niisama. See viimane oligi sinu aasta, mitte miski ei liikunud, asjad lihtsalt seisid.

2017. aastal õppisid sa inimesi usaldama. Sa õppisid nägema endas potentsiaali, millest sa enne teadlik polnud.

2018. aastal oled sa väga hea koostööpartner nii era- kui tööalaselt. Sa oled viimastel aastatel õppinud seda, et koos tehes on tulemused paremad. Sinu enda huvides on see, et sa oleksid parem partner ja mõningates juhtudel parem ülemus.

KALAD

2016. aasta viis sind tagasi minevikku. Mõned su minevikutraumad tõusid jälle esile ja andsid endast märku.

2017. aastal pidid sa leidma oma elus kire. Viimastel aastatel pole sa väga õnnelik olnud, sest sa oled kandnud liiga palju vastutuse koormat. Sellel aastal õppisid sa tundma, mida sa tegelikult armastad ja mõistma, et tegid võib-olla vale valiku näiteks kolimisega, töökoha valikuga või mõne muu isikliku valikuga. Nüüd aga on hilja, et muuta.

2018. aasta muudab su elu paremuse suunas. Kõikide õpitud õppetundidega, mis sa viimastel aastatel said, on aeg tegutseda. Sa tead, kuhu sa tahad minna, küsimus on ainult, kas sa oled piisavalt julge, et seda teha. 

Kommentaare ei ole