{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Milline on sinu ideaalne partner?

JÄÄR Sinu ideaalne partner peaks sulle intellektuaalsel tasandil sarnanema. Jäärasid peetakse võib-olla sodiaagi liidriteks aga nende kaasla...

JÄÄR


Sinu ideaalne partner peaks sulle intellektuaalsel tasandil sarnanema. Jäärasid peetakse võib-olla sodiaagi liidriteks aga nende kaaslased ei tohiks ainult leppida nende taga sörkimisega. Jäär tahab enese kõrvale kedagi, kes oleks sama tark, kui ta isegi. Ta tahab kedagi, kes suudab teda aidata taas rööbastele, kui ta on eksinud. Kes aitab teda edasi. Ja keda ta võib usaldada. Ta tahab enda kõrvale teist omasugust, kellega koos juhtida.

SÕNN

Sõnnid on tuntud oma visuaalsuse poolest, nende ideaalne partner on see, kes suudab jagada nende elunägemust ja aitab tal eesmärke saavutada. Sõnnidel on omad kindlad arusaamad asjadest ja inimestest, nad suhtlevad ainult väljavalitutega.

KAKSIKUD

Kaksikud tahavad olla igal pool korraga, nende ideaalne partner on see, kes suudab teda rahustada ja stabiliseerida. Selline partner aitab tal end paremini tunda ja oskab ta väljakutsetele vastata. Kes paneb teda mõtlema, mitte agressiivsel vaid inspireerival moel. Kaksikud vajavad hingepõhjas stabiilsust ja lihtsust oma kaaslase poolt.

VÄHK

Vähk on üks sodiaagi emotsionaalsemaid tähemärke. Hoolimata oma meeldivad loomusest sobivad Vähid ainult teatud inimestega. Nende ideaalne partner on see, kellega ta võib olla koos tunde ja päevi ilma muule mõtlemata.

LÕVI

Lõvi tunneb end hästi sellise inimesega, kes on samal tasemel, kui tema ise ja isegi natuke kõrgemal. Lõvi pingutab palju oma suhte nimel, ta on ise kõrgelt hinnatud kaaslane, sellepärast nõuab ta oma partnerilt palju. Lõvi ideaalne partner on see, kelle üle ta uhkust võib tunda ja keda ta kõikidele näidata tahab.

NEITSI
 

Neitsi vajab enda kõrvale tundlikku, vastutustundlikku, tegusat ja tähelepanelikku kaaslast. Kui Neitsi väsib kogu maailma aitamisest, vajab ta kedagi, kes tema eest hoolitseks, kes annab talle kogu tähelepanu ja armastuse, mille ta teistele andis.

KAALUD

Kaalud on juhitud Veenuse poolt, sellepärast on nad sodiaagi romantilisemad tähemärgid. Ta on armastuses kõige kuumem ja kirglikum. Tema ideaalne partner peab olema kõikide heade omadustega. Kaalud ei hakka end siduma ükskõik kellega.

SKORPION

Öeldakse, et Skorpionitega on raske aga tegelikult on asi selles, et Skorpion oma ellu ükskõik keda ei lase. Teiste eest jäävad uksed suletuks. Nad ei näita oma sisemist maailma ükskõik kellele. Tema ideaalne partner on see, kellele ta ei karda oma hinge paljastada. Kui Skorpion on võimeline sulle oma nõrku külgi näitama, siis oled sa tõesti seda väärt.

AMBUR

Ambur suurde armastusse ei usu aga kui ta kohtub kellegagi, kes talle tõesti sobib, siis on ta võimeline paljuks, et teda hoida. Kui Ambur on valmis end selle inimesega siduma, siis on see tema ideaalne partner. Vastasel korral pole see veel õige inimene.

KALJUKITS

Kaljukits on pragmaatiline, ambitsioonikas ja mõtleb liiga palju. Teda ei mõisteta tihti. Kaljukits aga vajab enese kõrvale kedagi, kes suudab teda läbi näha.

VEEVALAJA

Veevalaja tahab enda kõrvale kedagi, kes usub temasse, kui ta ise usu kaotab. Veevalaja elab omas maailmas, ta räägib oma eksistentsiaalsetest teooriatest ja romantilise õhtusöögi ajal äriplaanidest. Tema ideaalne partner on see, kellega ta võib oma unistusi jagada ja kes osaleb nende ellu viimisel.

KALAD

Kalad vajavad kedagi, kes neid inspireerib. Kes suudaks lahti seletada armastuse tõelise definitsiooni. Ideaalne partner on see, kellega Kalad tunnevad jumalikku sidet, keegi, kes annab talle soovi luua ja tunda end veelgi rohkem elavana.


Kommentaare ei ole