{ads}

HIDE

Viimased

latest

Õnnebambus toob koju head õnne!

Õnnebambust kasutatakse Feng Shui's kui ümbruse harmoniseerijat. Juba tuhandeid aastaid usutakse, et see taim on võimeline ligi tõmbama...

Õnnebambust kasutatakse Feng Shui's kui ümbruse harmoniseerijat. Juba tuhandeid aastaid usutakse, et see taim on võimeline ligi tõmbama rikkust, õnne ja head edu. Lisaks sellele on õnnebambus ilus ja dekoratiivne taim.

Feng Shui järgi on õnnebambus võimeline muutma oma ümbruse energiat aktiveerides seisvat energiat. Taimel võib olla 1 - 21 vart ja varte arv mõjutab otseselt seda energiat, mida sa tahad saada:

1 - 2 vart = HEA ÕNN

3 - 6 vart = ÕNN

5 - 7 vart = TERVIS

8 vart = JÕUKUS

9 vart = HEA EDU

21 vart = ÕNNISTUS

5 õnnebambuses olevat elementi

On soovitav, et sa seod oma õnnebambuse ümber punase lindiga, mis sümboliseerivad Fneg Shui tuleelementi. Puu on esindatud taimes enesega, vesi on esindatud läbi kastmise, maa mulla ja kividega, tuli läbi punase lindi, metall läbi potimaterjali või kaunistuse, mille sa ise omal valikul lisada võid.

Kuidas õnnebambuse eest hoolitseda? 

Bambus ei ole nõudlik taim, teda on üsna lihtne hooldada. Ent ole ettevaatlik, sa ei tohi oma õnnetoovat bambust hooletusse jätta, ta on küll tugev aga vajab natukene hoolitsust, sest kui ta peaks surema, siis selle asemel, et head õnne ligi tõmmata tähendab see hoopis, et ebaõnn sind jälitab.

Kuidas siis õnnebambuse eest hoolitseda? 

Ta ei armasta otsest valgust.

Vett peaks vahetama vähemalt kord nädalas, kasuta eelistatavalt filtreeritud vett.

Ja nii lihtne see ongi! Soovi korral võid kasutada spetsiaalset väetist ja sinu õnnebambus elab kaua, tuues su koju head energiat.

Kommentaare ei ole