{ads}

HIDE

Viimased

latest

7 täiskuu rituaali.

T äiskuu energia võib palju imesid teha ja tuua armastust ja raha. Selleks on olemas mitmeid erinevaid rituaale, mida on hea järgi proovida ...

Täiskuu energia võib palju imesid teha ja tuua armastust ja raha. Selleks on olemas mitmeid erinevaid rituaale, mida on hea järgi proovida ka siis, kui sa sellesse üldse ei usu. Sa võid neid rituaale teha kaks päeva enne ja kolm päeva pärast täiskuud.

1. Täiskuu mäng raha saamiseks:

Selle mängu mõte on kasutada täiskuu energiat raha saamiseks, samal ajal on see lahe meelelahutus mida tasub teha ka mitmekesi.

Kuidas seda teha? 

24 tundi enne ja 24 tundi pärast täiskuud - ära unusta, et mida täpsema aja sa valid, seda parem - mine välja (neile, kellel pole aeda, siis minge rõdule näiteks või akna peale), võta kaasa oma rahakott (tähi rahakott, võta kõik oma pangakaardid välja ja kõik muu, mis viitab kulutustele, sa võid jätta ainult raha).

Sea end täiskuu vastu (kui ta on nähtaval, vastasel korral seisa lihtsalt taeva poole, kui taevas pilves peaks olemas) ja raputa rahakotti täiskuu poole. Seda tehes ole rõõmus ja heas tujus, tantsi, hüppa - ühesõnaga tee, mida tahad, peaasi, et sa õnnelik oleksid ja lõbu tunneksid sellest. Naabritel on ka siis nalja, kui nad sind niimoodi nägema peaksid :)! Kindlat aega rituaali läbiviimiseks ei ole, 4 - 5 minutist peaks piisama.

Sa võid samuti öelda: " Aitäh täiskuu, et sa paned raha minu rahakotti!"
"Ma tänan sind kuu, et sa tood kogu armastuse maa peale."

Tee nagu soovid, pole olemas halba ega head moodust, tähtis on olla heas tujus ja lõbutseda, ära mõtle eesmärgile.

2. Halbade energiate eemaldamiseks.

Vala väikesesse nõusse jämedat meresoola ja pane see esikuukse kõrvale täiskuu ajal. See imab negatiivsed energiad öö jooksul endasse. Järgmisel päeval viska sool prügikasti ja pese hoolikalt nõu , mida sa kasutasid.

3. Kristallide laadimiseks.

Pane oma kristallid välja täiskuu ajal, et neid puhastada ja laadida.

4.Suhte tugevamaks muutmiseks.

Pane oma foto (portree) ja oma kaaslase oma väikesesse plastmasskotti ning seo punase lindiga kokku. Pane kott kinni kogu täiskuu faasi ajaks.
Seejärel pane kott sügavkülma kümneks päevaks.

5. Soov täiskuule.

Eelistatavalt väljas sea end täiskuu vasta, kõige parem, kui sa oleksid paljajalu rohu peal.
Pane vasak käsi südamele, parem käsi siruta kuu poole välja.
Ja ütle: "Kallis kuu, anna mulle..." Ja nii kolm korda.
"Kallis kuu, too maa peale rahu ja kaitse neid, kes seal elavad."
Ja täna, tänul on väga tugev toime, ära unusta seda kasutada nii tihti, kui võimalik.

6. Soov täiskuule (2).

Sa võid samuti panna oma soovid paberile kirja. Võta selleks valge paberileht ja kirjuta oma soovid (sa ei saa kirjutada teise inimese soove). Ära unusta kirjutades kasutada positiivseid lauseid, mitte negatiivseid, see tähendab, et selle asemel, et kirjutada: " Ma ei taha enam haige olla," kirjuta: "Ma olen terve."

Ja ära unusta tänada. Pane kiri ümbrikku ja kirjuta peale: "Universumile" ning taha kirjuta oma nimi ja aadress. Seejärel võta ümbrik sõrmede vahele ja kraanikausi kohal põleta kiri ära. Mida kiiremini kiri põleb, seda rutem su soov täitub.

7.Täiskuu energia.

Sa võid ka end laadida täis täiskuu energiaga. Täiskuu ajal riieta end lahti või võta lihtsalt riideid vähemaks, heida põrandale või aeda pikali ja kujuta endale peas ette, kuidas kuu energia sinusse tungib.

 

Kommentaare ei ole