{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 märki, mis näitavad, et raha on sinu poole teel

M e kõik unistame heast elust, see tähendab omada head tervist, olla õnnelik ja omada nii palju raha, et ei peaks sellele mõtlema ja ...

Me kõik unistame heast elust, see tähendab omada head tervist, olla õnnelik ja omada nii palju raha, et ei peaks sellele mõtlema ja sellepärast muretsema. Pole midagi tüütumat, kui pidevalt arvet pidada olles rahaga ettevaatlik, eriti kuu lõpus. Ent rahaline õnn võib kõigile naeratada. Et teada saada, kas sina ka nende seas oled, siis õpi tundma märke, mis viitavad sellele, et raha sinu poole teel on.


Sa näed igal pool ja tihti number 8.

Juba ammustest aegadest on number 8 olnud märgiks saabuvast rikkusest. Aga ka siin on tähtis, et sa sellest natukenegi teadlik oleksid. Ole tähelepanelik: kas sa elad äkki kaheksandal korrusel või majas number 8? Kas 8 on su tänava number? Kas mõni su lähedastest on sündinud kaheksandal kuupäeval? Kas su palgapäev on kaheksandal kuupäeval? Jne... Leia märke oma elus!


Sa ootad last

Üks vana hiina legend ütleb, et kui sa kannad last, siis kannad sa ka head õnne endas. Kui sa ootad last, siis on sul veelgi rohkem häid võimalusi, et raha ligi tõmmata. See on üks märkidest, mis näitavad, et raha on teel.

Sul on putukad kodus

Isegi, kui me pidevalt katsume kõiki putukaid (ämblikke, sipelgaid) kodust välja ajada, siis tegelikult on nad hea õnne märgiks. Putukad kannavad endaga kaasas head õnne, sellepärast ära aja mitte kunagi lepatriinut oma kodust minema, vastasel korral võid enda peale tõmmata igavese õnnetuse.
 
 
 
 
 
 
 


Sa kaotad kodus raha

Kui sul on palju münte ja sa neid pidevalt kodus kaotad, siis võta seda, kui head ennet. Raha tõmbab ligi raha, see on esimene reegel.
 


Sa näed tihti linde


Need väikesed lendavad olevused on õnne toovateks lindudeks. Ära hirmuta linde, ära aja neid minema, nad saadavad sind su tulevase jõukuseni.

Kommentaare ei ole