{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millised on horoskoobi järgi kõige truudusetumad tähemärgid?

1. AMBUR Nimekirja esimese koha on endale saanud Ambur. Amburid on kuulsad oma tormaka ja mässumeelse loomuse poolest. ...

1. AMBUR


Nimekirja esimese koha on endale saanud Ambur. Amburid on kuulsad oma tormaka ja mässumeelse loomuse poolest. Samuti aga on ta tuntud oma truudusetuse poolest. Amburid on impulsiivsed ja ei talu rutiini.

Ambur tahab südameid vallutada ning sellega uhkustada. Ta ei kiindu inimestesse või kui see ka peaks kogemata juhtuma, unustab ta ruttu juhtunu.
 
 
 
 
 


2. KAKSIKUD

Teisel kohal on Kaksikud. Kaksikute tähemärgi esindaja on armuelus tõeline Don Juan, kes armastab end tunda imetletuna ja ihaldatuna. Ta kasutab vestluses suuri ja ilusaid sõnu ja on pidevalt võrgutusmängus.

Kaksik armastab uudsust ja sellepärast vajab ta vaheldust. Tema suur uudishimu on see, mille pärast ta mujale vaatama kipub, et näha, kas mujal rohi rohelisem pole.

3. JÄÄR

Kolmandal ja viimandal kohal on Jäär. Jäärad on äärmiselt kangekaelsed, otsekohesed ja impulsiivsed. Nad tüdinevad ruttu ja vajavad pidevalt vaheldust.

Jäärad on väga head suhtlejad ja üldiselt on neil lai tutvusringkond. Tavaliselt mõtleb ta kõige rohkem iseenda isikule ja pöörab vähem tähelepanu teiste vajadustele.



Kommentaare ei ole