{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida see tähendab, kui su parem käsi sügeleb?

M ida see tähendab, kui su parem peopesa sügeleb? Alguses sa võib-olla ei pööranudki sellele tähelepanu aga kui ikka edasi kestis, hakkasid ...

Mida see tähendab, kui su parem peopesa sügeleb? Alguses sa võib-olla ei pööranudki sellele tähelepanu aga kui ikka edasi kestis, hakkasid sa uurima, mida see tähendada võib.

Mis siis, kui sellel on mingi sügavam tähendus? 

Kui tegemist pole päris dermatoloogilise probleemiga, siis vanade uskumuste järgi võib tegu olla märgiga suurema summa kaotusest.

Üldiselt levinud uskumusele seostatakse paremat kätt elus ettetulevate negatiivsete sündmustega, samal ajal, kui vasak käsi on seotud õnnelike ja positiivsete sündmustega.

Seega, kui sul peaks vasak käsi sügelema, siis on oodata üldiselt suuremat rahalist sissetulekut.

Kui sul aga peaks nüüd parem peopesa sügelema, siis esita endale järgnevad küsimused: oled sa hiljuti teinud midagi, millega sa võiksid raha kaotada? Oled sa laenanud raha välja? Oled sa investeerinud hiljuti?

Kui võimalik, siis katsu tehtud viga parandada, et vältida suuremat rahakaotust. 

Sa võid võtta peopesa sügelemist kui sõnumit, mida su keha sulle hoiatuseks saadab.

Niipalju, kui sa veel saad, katsu tegutseda ja näha ette. Sest käe sügelemine on pigem märgiks, mis võimaldab sul veel õigel ajal tegutseda. Võtta seda hoiatust, kui head juhust, mis võimaldab sul vältida rahakaotust ja ära võtta seda kohe, kui halba ennet.

Kommentaare ei ole