{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära 2018. aasta armuhoroskoop

S uurest armastusest suurte tülideni on ainult üks samm, sellel aastal ei jäta sa ühtegi etappi kasutamata ja tahad kõik oma käe peal ära pr...

Suurest armastusest suurte tülideni on ainult üks samm, sellel aastal ei jäta sa ühtegi etappi kasutamata ja tahad kõik oma käe peal ära proovida. Aga sa ei lase end sellest häirida, elu on sul seiklusterikas ja armastus on selle osa. Sa saad tunda nii tõuse, kui langusi aga ole aus, just sellist elu sa ju tahadki. Muidu tunneksid sa ju igavust, kas pole?

Tundeelu poole pealt algab sinu 2018. aasta just täpselt nii, nagu vaja. Sa kannad oma suhte eest hoolt või siis on sul palju huvitavaid kohtumisi, mis annavad tunda, et sa enam kauaks vallaliste kilda ei jää. Mida rohkem aasta aga edasi läheb seda vähem lihtsam ja õnnelikum tundub sinu armuelu. Pinnale kerkivad armukadedus, mured ja soov mujale vaatama minna. Sinu aasta lõppeb suure küsimärgiga ja suhteprobleemidega. Elu on selline.

Kui sa oled vallaline, siis lohuta end, peatselt saab su vallalisepõlv läbi. Hoia silmad hästi lahti, sest just aasta esimeste kuude jooksul jõuab sinuni see suur tunne suure A-ga, ära lase teda endast mööda minna.  Sa meeldid vastassoole ja avaldad muljet. Kui sa otsustad niisama flirtida, siis ära unusta, sellised suhted lõppevad järgmisel päeval. Otsi midagi tõsisemat. Muidu tekib su südamesse kibestumus.

Aprillikuu on see kuu mil sa peaksid silmad eriti lahti hoidma. Sellel kuul on sinu jaoks üllatusi varuks.

Kui sa oled kellegagi suhtes, siis aasta alguses on sul pea pilvedes. Sinu ja su kaaslase vahel on väga hea teineteise mõistmine. Teie suhe on pigem intellektuaalse kui sensuaalse kalduvusega aga mis siis sellest! Niikaua, kui ta sind armastab ja teie vahel natukenegi kirge on, on kõik korras. Järgnevate kuude jooksul asjad muutuvad natuke keerulisemaks, sa tahad natuke vürtsi teie suhtesse aga nagu ikka, ei oska sa rahulikult oma soove edasi anda. Pole võimatu, kui sul tekib tahtmine minna mujale vaatama. Selle tõttu kannatab aasta lõpp mis toob teie ellu probleeme.

Oktoobris pead sa oma suhtes valiku tegema. Kas sa tahad sama inimesega edasi elada või lähete te lahku. Su kaaslane ei oska korralikult hinnata sinu seiklustejanu. Kui sa teda kaotada ei taha, siis ole natuke mõistlikum.


Kommentaare ei ole