{ads}

HIDE

Viimased

latest

Arvuta numbrite pealt, kui hästi te kokku sobite!

Selleks, et teada saada, kui hästi te numeroloogia järgi kokku sobite, liida kokku kõik enda ja oma kallima sünnikuupäeva numbrid. Näiteks A...

Selleks, et teada saada, kui hästi te numeroloogia järgi kokku sobite, liida kokku kõik enda ja oma kallima sünnikuupäeva numbrid.

Näiteks Anna on sündinud 2. märtsil 1975 ja Janar, kes on sündinud15. juuli 1973.

Anna 02/03/1975 = 2 + 3 + 1 + 9 + 7 + 5 = 27 = 9

Janar 15/07/1973 = 1 + 5 + 7 + 1 + 9 + 7 + 3 = 33 = 6

Anna (9) + Janar (6) = 15 = 1 + 5 = 6

Selle suhte energianumber on 6.

Suhte energianumbrite tähendused:

1

Need paarid, kelle number on 1, on üsna tormikas suhtes. Nende näol on tegemist aktiivsete ja dünaamiliste inimestega, mõningal määral on neil mõlemal üsna temperamentne iseloom ja kumbki ei taha teisele alla anda. Üksluisusel ja rutiinil nende koju asja ei ole. Nad armastavad huvitavaid vestlusi, nende leppimised on alati kirglikud. Nad vajavad mõlemad uusi tuuli, nad projekteerivad ja planeerivad tulevikku koos. Nad suudavad koos palju korda saata aga oluline on, et eesmärgid seatakse üheskoos, sest neil mõlemal on üsna suur ego. Mõlema suure ego pärast polegi kõik alati nii roosiline ja vahel tuleb neil üsna raskeid tülisid ette.

2

Selles suhtes elavad mõlemad teineteisele. Nad on mõlemad kõrvuni armunud, teineteisele pühendunud ja hoolivad. Nad oskavad armastada jagades teisele kallistusi ja suudlusi kogu päeva jooksul. Kirglikud sõnad ei puudu nende sõnavarast. Nende suhe on väga emotsionaalne ja nad võivad kergesti teineteisest sõltuvusse sattuda, sellepärast on oluline, et mõlemad partnerid katsuksid alal hoida oma individuaalset ruumi.

3

Selline paar jagab oma armastust looduse ja spordi vastu, neile ei sobi sugugi kellaaegadest kinnipidamine ja muud piirangud. Nad naudivad elu, mis nende jaoks on üks suur puhkus. Nad mõlemad on teineteise parimad sõbrad ja head kaaslased. Nad vihastavad teineteise peale harva, nad keskenduvad pigem harmoonia loomisele, luues positiivset õhkkonda koos olles nii endale, kui teistele. Nad on lõbusad ja toredad. Nad on mõlemad vabameelsed ja ei taha anda kergel meelel igavesi tõotusi.

4

Selles suhtes on mõlemad partnerid pühendunud tugeva, püsiva ja kestva suhte loomisele. Nad mõlemad vajavad turvatunnet ja loovad endale tingimused, kus valitsevad harmoonia ja tasakaal. Nende suhtes tuleb tihti ette rutiini, sest neil mõlemal on omad kindlad harjumused, millest neil on raske loobuda. Nad pööravad liiga palju tähelepanu igapäevaelu probleemidele, ka kõige tühisematele muutes need raskusteks. Nad peaksid õppima võtma elu kergelt ja mitte võtma kõike nii tõsiselt. Õppige koos olemist nautima ja teineteist tundma, nii nagu see oli teie suhte alguses.

5

Selles suhtes saab kõik alguse üllatustega, juhuslikult või lausa ootamatult. Nad armastavad koos olla, nende kohtumised on intensiivsed ja tulised aga mitte kumbki neist ei ole valmis tõsiseks suhteks. Neil mõlemal on püsimatu iseloom, mis on pikemaajalise suhte takistuseks. Selle suhte võtmeks on mõlemapoolne spontaansus, kõik võib muutuda ühel või teisel hetkel. Mõlemad kaaslased vajavad vabadust ja ei talu rutiini. Sellel suhtel on selline keel, millest ainult nemad ise aru saavad.

6

Nende suhe sarnaneb muinasjutule. Nad mõlemad on hoolitsevad ja tähelepanelikud teineteise vastu, kaitstes üksteist vastastikku. Nende omavaheline suhe on neile tähtsam kõigest. Nad kaotavad tihti reaalsusetaju. Elavad täiesti omaette maailmas ja idealiseerivad teineteist liiga palju. Nad peavad pingutama, et mitte pilve peal elada, sest praktilistele olukordadele vastu astumine käib neile üle jõu.

7

Need kaks on seotud nähtamatu ja väga tugeva sidemega, nad on sellest teadlikud, et nad teineteise eest kuskile ei pääse. Sellepärast katsuvad nad teineteise eest varjata oma tõelisi tundeid, katsudes olla praktilisem ja ratsionaalsem, pannes rohkem rõhku igapäevastele probleemidele. Nad peavad õppima oma tundeid vabastama ja laskma oma südamel end juhatada ilma kartuseta.

8

Need partnerid on alustanud oma suhet sügava pühendumusega, motiveerides teineteist. Nad on teineteise parimad sõbrad, alati valmis teineteist julgustama uusi projekte ellu viima. Neil mõlemal on tugev isiksus, see tekitab nende vahel vaidlusi, sest mõlemad katsuvad domineerida. Neid mõlemaid huvitab suurel määral materiaalne heaolu ja rahaline kindlus. Nad peaksid õppima elu nautima ja puhkama ning olema rohkem koos.

9

Selles suhtes tunnevad mõlemad partnerid, et neil on teineteiselt palju õppida ja et neil on elus missioon, mille nad koos peavad ellu viima. Neil mõlemal on aga liiga suured ootused, see tekitab tihti pingeid ja pettumusi. Nad peaksid õppima teineteist armastama ja võtma sellistena, nagu nad on. Nad mõlemad on varustatud suure loovusega ja kunstitundega. Tänu suurele paindlikkusele kohanevad nad ruttu ja suudavad üles ehitada tugeva ja tasakaaluka suhte.

Kommentaare ei ole