{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vali üks ruuni täht ja vaata, mida see sinu kohta ütleb!

R uunid on vana germaanlaste tähestik, mis pärineb umbes 98 aastast pKr. Ruunide nimetust võib tõlgendada "sosin" või "...

Ruunid on vana germaanlaste tähestik, mis pärineb umbes 98 aastast pKr. Ruunide nimetust võib tõlgendada "sosin" või "püha saladus" ja iga täht sisaldab energiat sisaldavat sõnumit. Kokku on olemas 24 ruuni ja igaüks neist sisaldab olulist tähtede, kaheksa ilmakaare ja loodustsüklitega seotud olevat sümbolit.

Tavaliselt olid ruunid tahutud puude, kivide või luude sisse ja neid hoiti pühade kangaste sees. Selleks, et lugeda, pidi valima valima ühe ruuni. Ruunide valik ja viis, mis järjestuses ja mis moodi nad kukkusid, otsustas sõnumi tähtsuse.

1. Mõtle mõnele probleemile või asjale, millele sa vastust sooviksid. Mõtle sellele tõsiselt.

2.  Alles siis, kui sa oled seda teinud, heida pilk allolevatele ruunidele ja vali see, mis sind kõige rohkem köidab.

Ruunide tähendused:

FEHU

See ruun sümboliseerib rikkust ja viitab vajadusele uuesti üle vaadata su rahalised vajadused või kohustused. See võib ka olla märgiks, et raha on sinu poole teel või et sa oled oma tehtud tööst head kasu saamas. See on samuti hea märk selleks, et alustada oma ettevõtlusega või leida mõni parem töökoht.

URUZ

See ruun sümboliseerib tugevust ja võimu ning viitab vajadusele end väärtustada ja oma elu üle kontroll üle võtta. See ruun sümboliseerib samuti viljakust ja loova või intiimse energia tõusu. See on hea märk, kui sa tahad mõne uue loova projektiga algust teha või mõtled pere loomise peale.
 
 
 
 
 


THURISAZ

See ruun sümboliseerib võitlusi ja raskusi. Sul on aeg vaadata sissepoole ja astuda vastu kõikidele valusatele olukordadele, mis su teele võivad tulla. See ruun on samuti märgiks, et sa pead mediteerima ja et meelerahu tuleb seespoolt. Õpi tundma oma tõelisi tundeid.

ANSUZ

See ruun sümboliseerib jumalikku hingetõmmet ja viitab sellele, et sinu isiklik intuitsioon on tugev ja õige. See ruun võib samuti näidata tervenemist. See võib ka olla märk vaimsest ärkamisest.

RAIDHO

See ruun sümboliseerib etappi või reisi. Sa oled võib-olla mõne tähtsa eluetapi keskel ja valmistud mõneks reisiks. See reis võib sind valgustada. See võib samuti viidata sellele, et sind kaitstakse reisi ajal.

KAUNAZ

See ruun sümboliseerib loovust, inspiratsiooni ja tarkust. Sul on olemas kõik teadmised selleks, et lahendada käesolevat probleemi . Ära muretse ega karda, tuleta endale meelde, et lahendus on olemas. See võib samuti viidata, et sa pead mineviku unustama ja vabastama end vanadest harjumustest, et paremini näha.
 
 
 
 
 
 


GEBO

See ruun sümboliseerib kinki ja tähendab, et ootamatu saatuse hea soosing on sinu poole teel. See on positiivne ennustus kõiges, mis puutub armastusse ja inimsuhteid, see on samuti hea märk viljakuse suhtes. See on üks kõige õnnetoovamatest märkidest ja mis viitab universumi soosingule, ära siis unusta olla ka ise lahke teiste vastu.

WUNJU

See ruun sümboliseerib rõõmu ja eesmärkide täitumist. Sa oled palju tööd teinud ja võid nüüd hinge tõmmata ning puhata. Sa pead oma elu nautima, sellepärast tee paus ja veeda aega iseenda jaoks. See ruun võib samuti tähendada, et sa viid oma eesmärgid edukalt ellu.

HAGALAZ

See ruun sümboliseerib tormi ja viitab sellele, et olulised muutused on toimumas. Sa pead muutusi ette võtma oma tervise, heaolu ja meelerahu pärast. Sa pead unustama kõik selle, mis sind hävitab ja hakkama ennast armastama.

NAUDIZ

See ruun sümboliseerib täitumatut soovi. Võib-olla on sul mõni unistus või soov, millest sa oled loobunud hirmu või enesekindluse puudumise tõttu. Hetk on käes, et enesekindlust võita ja alustada uue elu loomist, mis sulle head teeb. See võib samuti viidata sellele, et raskusteaeg on varsti möödas.

ISA

See ruun tähendab jääd ja viitab, et on aeg pausi tegemiseks ja järele mõtlemiseks. Asjad ei liigu sinu jaoks hetkel, ole kannatlik ja kasuta seda energiat selleks, et välja selgitada, mida sa tõesti tahad. See võib ka viidata energiablokki, mida peab eemaldama füüsilisi harjutusi tehes või looduses viibides.

JARA

See ruun sümboliseerib etappidele ja viitab sellele, et sa oled uut etappi alustamas. Võib-olla hetkel oled sa rohkem motiveeritud ja energiline selleks, et alustada uut peatükki. Võib-olla on kätte jõudnud aeg kõige vana eemaldamiseks selleks, et teha ruumi uuele. See on ka hea ennustus viljakuse jaoks.
 
 
 
 
 


EIHWAZ

See ruun sümboliseerib vajadust oma hirmudele vastu vaadata ja teadvustada enesele, mil määral sa lased hirmudel oma elu ja olukordi kontrollida. See ruun viitab samuti ühele elu muutvale muutusele, mis aitab sul avastada oma tõelist eesmärki. See võib viidata ka raskele ajale aga tea, et tunneli lõpus on valgus.

PERTHU

See ruun sümboliseerib imesid ja viitab, et sa oled maagiliste võimetega varustatud. Sul on oskus luua tulemusi ja juhtida oma energiat sellisel viisil, kuidas sa tahaksid, et asjad kulgeksid. Anna universumile teada mida sa tahad ja sa saad abi. See on ka hea märk, mis aitab füüsilist vormi parandada.

ALGIZ

See ruun sümboliseerib kaitset ja viitab sellele, et sind juhatatakse ja kaitstakse praegusel perioodil. Abi on sinu ümber, sa pead ainult avama oma südame ja paluma abi. See võib samuti viidata, et sa pead tähelepanelik olema oma tervise suhtes, nii vaimse, kui füüsilise.

SOWULO

Seda ruuni võib tõlgendada päikesena ja ta viitab positiivsele tulemusele. Sinu elujõud ja tugevus on kasvamas ja asjad kulgevad sinu jaoks soodsalt. See on väga hea enne sinu tervise ja karjääri suhtes. Paljud head vibratsioonid on sinu poole saadetud, kasuta neid oma kasuks ära.

TEIWAZ

See ruun sümboliseerib kohustusi ja distsipliini. Sa pead tähelepanu pöörama detailidele ja analüüsima asju läbi enne, kui kaugemale lähed. Ära võta otsuseid tormakalt vastu ja ära võta meetmeid liiga äkiliselt kasutusele. See viitab samuti, et sul on aega vaja puhkamiseks ja enda ravimiseks.

BERKANA

See ruun sümboliseerib tervenemist ja viitab sellele, et on aeg alustada otsast peale. Minevik jäägu minevikku, praegu on aeg minna edasi ja muutuda tugevaks. Uued algused on teel, sa pead enne kõike iseenda eest hoolt kandma.
 
 
 
 
 


EHWAZ

See ruun sümboliseerib liikumist ja viitab sellele, et võib-olla on kätte jõudnud aeg liikuda samm edasi. Võib-olla on sul aeg silmad avada. See viitab ka sellele, et tõe välja rääkimine on sulle hetkel väga kasulik.

MANNAZ

See ruun tähendab inimest ja viitab sõprade, pere ja suhtlusringiga seotud probleemidele. Võib-olla on aeg mõned suhted uuesti üle vaadata ja kaaluda, kas nad ikka on sinu jaoks olulised. See viitab ka sellele, et su lähedased sõbrad ja pereliikmed  võivad aidata sul abi või toetust leida.

LAGUZ

See ruun sümboliseerib emotsioone ja kõike alateadvusega seotut. Mõtted ja varjatud tunded tõusevad pinnale praegu ja aeg on pöörata tähelepanu tõele. Ära põgene oma vaistu ja tunnete eest, kasuta neid nagu giidi.

INGWAZ

See ruun sümboliseerib tööd. See on positiivne enne kõige suhtes, mis puutub töösse ja karjääri. See on ideaalne hetk karjääris tõusmiseks. See võib ka viidata palgatõusule, heale töökohale või üldisele edule.

DAGAZ

See ruun tähendab päeva ja viitab õnnele, tegevusele ja rahulolule. Asjad lähevad sinu jaoks soodsalt ja see on ideaalne hetk, et end teatavaks teha. Sul on magneetiline energia, kasuta seda enese kasuks ära. See viitab ka positiivsele tulemusele selle küsimuse suhtes, mis sa esitasid.

OTHALA

See ruun sümboliseerib peresidemete tugevnemist. Võib juhtuda, et peatselt leiab aset abiellumine või lapse sünd. See võib viidata ka pärandile.



Kommentaare ei ole