{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mis näitab, et mees on sinusse armunud?

M itte keegi ei suuda end täiesti valitseda.  On märke, mis reedavaid tundeid. Eriti sellisel puhul, kui mees on sinusse armunud, ei tule ta...

Mitte keegi ei suuda end täiesti valitseda.  On märke, mis reedavaid tundeid. Eriti sellisel puhul, kui mees on sinusse armunud, ei tule ta sulle seda kohe ütlema aga sa võid seda ise tänu mitmetele märkidele näha.

Ta muutub sinu kohalolekul kohmakaks. 

Üldiselt ei muutu mehed teiste juuresolekul kohmakaks. Sinu juuresolekul aga leiab temas aset suur muutus. Tema kohmakus tõendab vaid huvi sinu vastu. Ja selle huvi pärast mõtleb ta liiga palju igale oma liigutusele. Kõik, mis tavaliselt on nii lihtne, tundub talle probleeme tekitavat. Ta tahab jätta endast väga head muljet.

Ta teeb nagu ei huvituks ta sinust aga vaatab sind salaja.

Mees ei tunnista oma tundeid ja nõrkust sinu vastu niisama kergelt. Ta tahab, et sa usuksid edasi, nagu ei huvitaks sa teda. Aga niipea, kui ta teab, et sa teda ei vaata, ei suuda ta end takistada sind vatlemast. Kui sa kogemata oma pilgu temale keerad, keerab ta ruttu pilgu ära.

Ta ei oska sulle midagi öelda.

Pole ju raske leida jututeemat, kasvõi kõige tühisemat. Aga sinuga koos ei suuda ta midagi asjalikku öelda. Häirivad vaikuse hetked tekivad teie vahel. See ei tähenda sugugi, et ta oleks igav või tüütu. Ta lihtsalt leiab, et kõik, mis tal öelda on, võib sulle mitte sobida. Lisandub sellele veel ülalmainitud kohmakus. Ta tahab sinu silmis head muljet jätta ja ta peab mõtlema kõigele, mida ta ütleb. Ja see vähendab drastiliselt ta sõnadevoolu.

Ta hakkab rohkem oma välimusele tähelepanu pöörama. 

Kui sa näed, et mees oma välimuse eest rohkem hoolt kandma on hakanud, siis tea, et ta ei tee seda niisama. Mehed on viimased inimesed maa peal, kes oma välimusele suurt rõhku panevad. Aga kui see peaks juhtuma, siis on kindel see, et ta kellelegi meeldida püüab ja see keegi oled võib-olla sina.

Ta katsub sulle muljet avaldada.

Kui mees on naise juuresolekul, kes talle meeldib, siis katsub ta endast väga mehelikku ja domineerivat muljet jätta. Võib-olla peitub loogika nende loomuses. Seega, kui sa talle meeldid ja kui ta seda sinu eest varjata püüab, siis näed sa seda sellest, et ta hakkab kõva häälega rääkima sinu juuresolekul ja ajab rinna kummi niipea, kui sa läheduses satud olema.

Ta räägib sinust oma sõpradele .

Väga hea moodus, kuidas teada saada, mida mees sinust arvab, on kuulata, kui ta oma sõpradega räägib. Kui ta sind peaks mainima, siis tähendad sa talle midagi. Ükski mees ei hakka rääkima teisele mõnest naisest niisama jutu jätkuks.

Ta jälgib sind sotsiaalvõrgus.

Ja sa näed seda, kui ta mõnda su pilti on kommenteerinud. Sest, kui sa juba mõnele mehele peaksid meeldima, võid sa kindel olla, et ta sind internetis järgima hakkab.

Ta näitab välja abivalmidust.

Ta on alati esimene sulle oma abi pakkumast. Ta väidab, et teiste aitamine on tema loomuses. See on aga vale. Mehed ei hooli väga palju teistest. Kui ta sulle oma abi pakub, siis hoolib ta sinust.




Kommentaare ei ole