{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - Mida sa otsustama pead 2018. aastal.

JÄÄR 2018. aasta tuleb eneseteadvustaise aasta. Sa pead otsustama ja enesele selgeks tegema, millised lahingud on vajalikud ja millised on t...

JÄÄR


2018. aasta tuleb eneseteadvustaise aasta. Sa pead otsustama ja enesele selgeks tegema, millised lahingud on vajalikud ja millised on tühised. Sa oled tulise loomusega ja pead õppima kannatlikkust, laskma asjadel olla nii, nagu nad on. Teadvusta seda, mis väärib tõesti võitlemist. See aitab sul alal hoida energiakadu, suhteid teiste inimestega ja teada saada, mis tegelikult sinu jaoks oluline ja tähtis on.

Ära unusta leida aega selleks, et oma elu üle järele mõtelda ja end paremini tundma õppida. Koosta nimekiri kõigest sellest, mis sind huvitab ja järgne oma unistustele. Tee seda sinule omase tormakusega, mis paneb su südame kiiremini tuksuma ja mis sind õnnelikuks teeb. Ja ära muretse sellepärast, mida teised arvata võivad.

Enese teadvustamine tähendab ka oma piiride ja nõrkuste tundmist. Esimese sodiaagimärgina on sul kalduvus mõtelda iseendale kõigepealt. Sa usaldad liiga palju oma võimet ja oskust asju liikuma panna. Aga mitte keegi meist pole täiuslik.

SÕNN

2018. aasta sunnib sind su mugavusstsoonist välja minema. Sõnn armastab oma rahulikku ja mugavat elu ent nüüd jõuab kätte aeg, mil ta peab tõelist elu tundma õppima. See tähendab õppida tundma seda elu, mis on väljaspool turvalisi koduseinu.

Mine üksi kinno, telli restoranis mõni uus ja tundmatu roog, räägi millestki sellisest, mida sa alati edasi oled lükanud.Võta vastu elu väljakutse ja külasta uusi linnu, loe uusi raamatuid. Ava oma meel uutele ideedele ja inimestele, uutele keeltele ja kunstile. See võib tunduda alguses hirmutab, sest see ei ole sinule iseloomulik aga kogemused ainult rikastavad su elu ja rikastavad silmaringi. Kokkuvõttes oled sa õnnelikum, kui kunagi varem.

KAKSIKUD


2018. aastal oleks vajalik, et sa saaksid iseendaga paremini läbi. Kaksikute tähtkujus sündinuna oled sa sodiaagi kaksikmärk. Ja just sellisena lood sa teistega suhteid. Sulle meeldib teiste inimeste seltskond, sa hindad head ja intellektuaalset vestlust, sa armastad teisi inimesi põhjalikult ja hästi tundma õppida. Vahest aga unustad sa seejuures iseenda.

2018. aastal õpi iseennast paremini tundma. Veeda rohkem aega üksi. Mõnel laupäeva õhtul näiteks, võta klaas veini, hea raamat või film ja ole lihtsalt omaette. See võib sulle tunduda alguses harjumatu. Kui sa aga mitte kunagi üksi ei ole, siis ei suuda sa luua iseendaga seda nii olulist suhet.

VÄHK

2018. aasta peaks sinu jaoks tulema emotsionaalselt ja intellektuaalselt muutumise aasta. Vähk on krabiline, sellepärast on tal kalduvus end varjata uute ideede eest, mis teda hirmutavad, kaitstes oma südant ja tundeid nende eest, kes haiget teha võivad. See on täiesti normaalne, kui sa tahad hoida mõningaid asju iseenda teada aga sa liialdad alati kõigega.

Sa ei ütle inimestele, kui nad sulle haiget on teinud ja see maksab sulle su suhtes end ühel heal päeval kätte. Sa ei tee iialgi esimest sammu ja oled alati pidevalt oletamas. Sa ei kahtle iseenda arvamustes, sul on maailmast omaenda arusaamine, mis on sisse juurdunud lapsepõlvest saati. Aeg on muutusteks.

2018. aastal õpi end avama. Räägi, kui keegi sind solvab või kui keegi reeglitest kinni ei pea. Tee esimene samm kellegi poole. Vaata üle, millised on sinu uskumused ja arusaamad maailmaelust. Informeeri end piisavalt, et teada saada, kas su teadmised on õiged. Õpi teadma, mis varjab end su tunnete ja veendumuste taga. Enese tundma õppimine on ainus viis olla õnnelik.

LÕVI

2018. aastal peaksid sa rohkem kuulama, kui rääkima. Lõvina armastad sa olla tähelepanu keskmes. Sa oled nagu magnet, tõmmates teiste tähelepanu endale. Aga 2018. aastal ava oma kõrvad ja kuula, selle asemel, et rääkida.

Õpi tõeliselt tundma inimesi, kes sind ümbritsevad. Esita neile küsimusi. Räägi võõraste inimestega ja õpi tundma teisi eluviise, mis erinevad sinu omast.

NEITSI

2018. aastal peaksid sa rohkem iseenda eest hoolt kandma. Sa ei suuda kõiki inimesi päästa ja see ei ole sinu roll. Isegi, kui see on sinu loomuses soov maailma päästa, eriti oma lähedasi, unustad sa tihti iseenda selles protsessis. Peale rasket aastat, mis sul seljataga on, on sul vaja iseendale jõudu koguda ja parim viis selleks on iseenda eest hoolitsemine.

Mida see tähendab? See on sama lihtne, kui heita magama õigel ajal selleks, et olla järgmisel päeval puhanud. See tähendab eemalduda tehnoloogiast, et paremini elu nautida. See tähendab õppida ei ütlema, kui sa seda tahad, ilma liigsete vabandusteta. See tähendab ka nende asjade teadvustamist, mis enam ei toimi ja õppida lahendama isiklikke probleeme. Õpi uuesti organiseerima oma ruumi ja aega.

KAALUD

2018. aastal pead sa õppima vähem muretsema ja hoolima teiste arvamuse pärast. Kaalude tähemärgi all sündinud inimesed on harmoonilised ja armastavad teistega aega veeta. Nad vihkavad kõige rohkem üksindust. Nad ei taha iialgi nädavahetusel üksi olla ja hoolivad liiga palju teiste arvamusest, püüdes kõigile meele järgi olla. Kaalud vajavad teiste heakskiitu ja teevad kõik, et seda saavutada, isegi kui see peaks neile maksma iseenda soovide ja vajaduste unustamise. Sellel aastal aga tehke asju iseenda jaoks. Mitte sellepärast, et teised sinu üle uhked oleksid või su parim sõber arvaks, et see on hea idee. Tee asju iseendale ja mitte teiste jaoks.

Ole valmis, et see teistele meelt mööda pole, sest nad on harjunud, et sa nende jaoks kõik teed ja kasutavad sind mingil määral ära. Aga ole enda vastu aus, kui inimesed sinuga ainult sellepärast koos on, et sa neile mingil määral kasulik oled, võib-olla peaksid sa selliste suhete üle järele mõtlema? Aga vähemalt elad sa ausalt ja ei vaja teiste heakskiitu.

SKORPION

2018. aastal peaksid sa õppima nägema elus halle värve. Sul on kalduvus näha alati kõike mustalt või valgelt, kas pole? Inimesed on alati kas head või halvad. Sinu päev on alati kas väga hea või täiesti halb. Töökoht on kas ülihea või täiesti jama. Sinu silmis muud valikud puuduvad. Headele inimestele, kellel on õigus vahest eksida, seal kohta ei ole. Ja heade töökohtade juures ei ole stressi mitte kunagi.

2018. aastal õpi armastama halle päevi oma elus. Näite välja rohkem arusaamist, kui su sõber on eksinud. Näe ka positiivset halbades päevades. Ja luba endale eksida. Nii elad sa rahulikumana.

AMBUR

2018. aasta võiks olla sinu jaoks eesmärkide aasta. Sa armastad maid avastada. Sa armastad seiklusi ja reisida. Sa tahaksid sõita koguaeg ühest punktist teise, inimsuhete ja projektidega on sul lood kahjuks samad. Sa ei oska asjadega lihtsalt leppida. Sa ei suuda leppida, et mõnikord on lihtsat vaja olla rahulikult ühel paigal.

Eesmärke võid sa seada mitmes valdkonnas. See võib enda alla hõlmata su suhet, kodu, töökohta. Sa võid seada mõne lihtsama eesmärgi nagu hea füüsilise vormi saavutamine või säästmine. Sea endale iga kuu uus eesmärk. Ja pea selles kinni. See võib olla alguses raske aga see see on seda väärt. See aitab parandada su distsipliini, suhet ja elu.

KALJUKITS

Sa armastad palju tööd teha, see on väga hea aga sa pead õppima elu rohkem nautima. Mine puhkusele, vabasta end liigsetest kohustustest. Kui seda on liiga palju, siis võta end lihtsalt reede pealelõunaks vabaks ja tee seda, mida sa tahad. Töö ei jookse eest ära. Oma karjääri sa sellega ohtu ei sea. Ja see võib lausa su tööle kasulik olla.

2018. aastal pane oma ambitsioonid tahaplaanile ja lase oma vajadustel ja soovidel end juhtida. Mine laupäeva õhtul tantsima, loe mõni hea raamat läbi, vaata mõnda naljakat filmi ja käi sõpradel külas. Pane telefon ära, pane arvuti kinni, ära kontrolli koguaeg oma sõnumeid ja õpi elama tasakaalukat elu, nii kodus, kui töö juures. Sinu vaimne tervis on sulle selle eest tänulik.

VEEVALAJA

Veevalaja tähemärgi all sündinuna oled sa nii humaanne inimene, kui võimalik. Sa teadvustad ühiskonda ja tahad olla seotud nii poliitiliselt, kui sotsiaalselt. Sa tunned, et üks su missioonidest on muuta maailma paremaks. Ja nüüd on aeg selleks kätte jõudnud.

Tee heategevust vähemalt kord kuus, ole poliitilisest olukorrast teadlik, seo end heategevuslike ja mittetulunduslike organisatsioonidega ja muuda maailm paremaks. Enese harimine on sinu parim liitlane, ära seda unusta. Ole kursis sündmustega ja sellega, kuidas sa saaksid asju paremaks muuta. Ära karda tõtt rääkida, kui sa kuuled asjadest rääkimast, mis sinu väärtushinnangutele ei vasta. Ja pane oma hääl maksma, kui sa näed maailmas viha ja ülekohut. Sõnadel on jõud.

KALAD

2018. aastal ei tohiks sa elu liiga tõsiselt võtta. Kalade tähtkujus sündinuna võtad sa kõike südamesse. Iga emotsioon ja tunne on sinu jaoks olulise väärtusega, mida sa analüüsid, uurid ja katsud mõista. Sa tahad teada, miks sa oled kurb, õnnelik, rõõmus, vihane, nostalgiline jne.

Mõnikord on tunne aga lihtsalt tunne. Ja ei muud midagi. Kõike ei pea sügavuti analüüsima ja kaaluma. See on mööduv. Mõnikord tuleb lihtsalt oodata.

Loomulikult ei pea sa oma tundeid ignoreerima. Kõigel on põhjus ja sina tead seda paremini, kui keegi teine.



Allikas: espritsciencemetaphysiques.com


Kommentaare ei ole