{ads}

HIDE

Viimased

latest

Arvuta välja oma karmavõla number!

Numeroloogia on universaalne numbritel baseeruv keel. Numeroloogia võimaldab avastada infot kogu universumi ja iga erineva inimese ko...

Numeroloogia on universaalne numbritel baseeruv keel. Numeroloogia võimaldab avastada infot kogu universumi ja iga erineva inimese kohta.

Karmavõlg on meie hinges lasuv minevikupärand, millesse on talletatud kõik kunagi sooritatud teod ja valikud. Tänu numeroloogiale võid sa välja arvutada oma karmavõla kasutades alljärgnevat tabelit ja oma ees- ja perekonnanime. Naised peavad kasutama oma neiupõlvenime. Arvutamine käib järgmiselt, kui sinu nimi on Mary Jane Castor, siis arvuta nii:

4 + 1 + 9 + 7 + 1 + 1 + 5 + 5 + 3 + 1 + 1 + 6 + 9 = 53

5 + 3 = 8

Mary Jane karmavõlg on 8.

Karmavõla numeroloogia.

1

Number üks näitab, et sinust ei hoolitud palju su eelmises elus ja sa pead õppima end väärtustama ja kaitsma.

2

Number kaks viitab liigsele materjalismile eelmises elus ja sellele, et sa oled siin maailmas nüüd selleks, et õppida elama ilma maiste asjadeta ja leidma rahulolu ja elu eesmärki neis asjades, millega sa tegeled.
 
 
 




3

Number kolm viitab eelmises elus aset leidnud mugavuse või turvalisuse puudumisele, millele tänu oled sa õppinud enesekindlust ja oma häält kuuldavamaks tegema.

4

Number neli viitab turvalisuse puudumisele kodus ja pereelus, sa pead õppima väärtustama oma peret ja toetama teisi enese ümber.



5

Number viis näitab, et eelmises elus olid sul füüsilised vajadused, selles elus pead sa õppima teiste soovide rahuldamist ja enda vajadustele piiride panemist.

6

Number kuus viitab eelmisele elule, kus sa oma tervisele tähelepanu pole pööranud. Selles elus pead sa õppima oma tundeid valitsema, sest see on peamine hea tervise seisukohalt.
 
 
 
 
 


7

Number seitse viitab, et sa oled võtnud vastu egoistlikke seisukohti minevikus ja kaastundlikkus ja teiste mõistmine on olnud teisel kohal. Selles elus pead sa õppima käima teiste inimeste kantud riietes ja olema kaastundlik.


8

Number kaheksa näitab, et sa ei ole oma eelmist elu elanud nii nagu vaja ja pead nüüd õppima olema parem ja võtma vastutust oma tegude eest.

9

Number üheksa näitab, et sa oled näinud maailma kõige kohutamas valguses ja sul on väga raske olla positiivne. Sa oled siin maailmas selleks, et saada lahti hingevalust ja negatiivsusest, sa pead hakkama tegema häid asju.



Kommentaare ei ole