{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas saada kõike, mida sa tahad.

S oovid sa tundma õppida saladust, mis võimaldab sul elada su unistuste elu? Soovid sa rohkem edu saavutada igas valdkonnas? Üks parimaid mo...

Soovid sa tundma õppida saladust, mis võimaldab sul elada su unistuste elu? Soovid sa rohkem edu saavutada igas valdkonnas? Üks parimaid mooduseid selleks on hakata mõtlema, tundma ja tegutsema, nagu sa elaksid juba oma unistuste elu.

Külgetõmbejõud eeldab, et sa saad selleks, mille suunas su mõtted kogu päeva jooksul enamiku ajast on suunatud Seega, tundes, mõteldes ja tegutsedes nagu sa oled juba saavutanud selle, mida sa oma ellu tahad, universum hakkab tegutsema nagu magnet ja tõmbama sulle ligi kõike su soove.

Kas sa soovid karjääritõusu? 

Hakka mõtlema, tundma ja tegutsema nagu sa juba oleksid saanud oma oodatud karjääritõusu ja edutamise. Näe oma igapäevastest kohustustest ja praegustest vastutustest kaugemale. Riietu nagu ülemus ja räägi nagu ülemus. Kasuta sama sõnavara ja samu väljendeid. Jõua tööle ja lahku samal ajal, kui su ülemus. Ja mis kõige tähtsam, tunne uhkust, väärikust ja austust, mida tunnevad ülemused. Tegutse nii ja varsti läheb see täide.

Kuidas saada head tervist?

Kui sa tahad saada head tervist, kaotada kaalu ja olla koguaeg energiat täis, siis hakka mõtlema, tundma ja tegutsema nagu inimesed, kes on terved. Muuda oma toitumisharjumusi, söö rohkem köögi- ja puuvilju, söö väiksemaid portsjone, hinga, joo rohkem vett, maga rohkem ja kanna rohkem sportlikke riideid. Kujuta ette inimesi, kes sind kiidavad su välimuse puhul ja kes ütlevad sulle, et sa näed hea välja. Mõtle, tunne ja tegutse nii ja varsti oled sa terve, sale ja energiat täis inimene.

Kuidas leida hingesõpra või kallimat?

Kas sa tahad kohata hingesõpra? Kirjelda kõigepealt kuni väiksemate detailideni välja, milline see inimene peab olema, milline ta välja peab nägema, milline iseloom tal olema peab. Tee oma elus ruumi nagu see inimene jagaks juba sinu elu. Selle asemel, et parkida oma auto keset garaazi, tee oma garaažis ruumi teisele autole. Riidekapis tee ruumi teise inimese riietele. Selle asemel, et magada keset voodit, maga ühel pool ainult.

Kujuta endale ette seda teist inimest, kujuta ette tema naeru, vestlusi. Kujuta ette tema lõhna, pilku ja soojust. Naerata ja tunne armastust. Mõtle, tunne ja tegutse nii ja varsti kohtad sa seda ideaalset partnerit.

Kuidas saada uut autot? 

Kas sa tahaksid osta endale uut autot? Mõtle kõigepealt, et see on võimalik. Kujuta end istumas oma uue auto roolis ja keeramas rooli. Tunne uue auto lõhna. Kujuta end ette sõitmas ja käikusid vahetamas, samal ajal muusikat kuulates. Kujuta ette teiste imetlevaid pilke, kes vaatavad su unistuste autot. Mõtle, tunne ja tegutse nii ja varsti saad sa endale selle unistuste auto.

Kuidas saada rohkem raha?

Sooviksid sa rohkem raha saada? Hakka mõtlema, tundma ja tegutsema nagu rikas inimene. Muuda oma sõnavara, riietu nagu rikkad inimesed, käi samades kohtades, kus käivad rikkad inimesed, ümbritse end rikaste inimestega, loe samu ajakirju, kui rikkad inimesed; reisi, nagu oleks sul palju raha. Kõige olulisem on tunda sisemist rahu, rõõmu ja vabadust, mida raha pakub. Hakka mõtlema, tundma ja tegutsema nagu rikkad inimesed ja varsti saad ka sina rikkaks.

See meetod on lihtne ja toimib tõepoolest. Ainult, et sa pead seda tegema iga päev. Kui sa teed seda ainult üks kord, siis see ei toimi. Mõtle, tunne ja tegutse nagu sul oleks juba see, mida sa soovid ja varsti - võib-olla mõne päeva, nädala või kuu pärast tõmbad sa endale ligi kõik selle, mida sa tahad.

Ära anna alla ja ära hakka kahtlema, nagu teevad seda enamik inimesi, sest kui sa kahtled, on need just need kahtlused, mis täituvad. Ära unusta, et külgetõmbejõud ütleb, et sa saad selleks, mida sa enamiku oma ajast mõtled ja tunned.

Kaks parimat hetke oma soovidele mõtlemiseks on hommikul ärgates ja õhtul magama heites. Alustades oma päeva niimoodi tagab see sulle päevaks vajaliku energia ja stimuleerib alateadvust, mis toob sulle vajalikke lahendusi.

Otsusta, mida sa päriselt saada, teha ja olla tahad oma elus, vaata inimesi, kes on juba oma eesmärgid täitnud ja katsu neid jäljendada. Mõtle, tunne ja tegutse nagu nemad ja näe millise kiirusega külgetõmbejõud ja universum aitavad sul oma unistusi täita.




Autor: Patrick Leroux

Kommentaare ei ole