{ads}

HIDE

Viimased

latest

Joogaharjutused kätele

K ui sa harrastad joogat, siis ilmselt oled sa juba kuulnud joogaharjutustest kätele aga kui jooga sulle veel võõras on, siis on sulle alljä...

Kui sa harrastad joogat, siis ilmselt oled sa juba kuulnud joogaharjutustest kätele aga kui jooga sulle veel võõras on, siis on sulle alljärgnevatest selgitustest kasu

Joogaharjutustel kätele ehk mudradel on eriline roll tänu sõrmedes asuvatele närvilõpmetele, mida teatud viisil surutakse: see aitab ühendada omavahel kanaleid, mis võimaldavad energial kehas ringelda.

Hoide sõrmi nii nagu seda alloleval pildil on näha, alandad sa kolesterooli- ja rasvataset kehas aktiveerides ainevahetust!



Kui sa surud keskmist sõrme vastu peopesa pöidlaga, leevendad sa kõrvadega, ninaga ja keelega seotud probleeme.

Kui sa pigistad kokku väikese sõrme ja nimeta sõrme ja vajutad kergelt nendele pöidla otsaa, stimuleerid sa immuunsussüsteemi ja leevendad silmadega seotud probleeme.
Kui sa puudutad pöidla otsaga nimeta sõrme ja sirutad samal ajal teised sõrmed välja, parandad sa vereringet ja seedimist.

Kui sa surud kokku nimetissõrme ja surud kergelt pöidlaga, leevendad sa kõhukinnisuse ja puhitustega seotud probleeme.

Ja kõige tuntum harjutus: kui sa puudutad pöidlaotsaga nimetissõrme, parandad sa keskendumisvõimet, alandades depressiooni ja unetust.

Harjutust tehes katsu hoida sõrmi samas asendis vähemalt üks minut selleks, et see mõjuks ja veelgi parem, kui sa hoiad sõrmi viis minutit järjest.







Kommentaare ei ole