{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop ja tähemärgid - märgid, mis ei peta!

O n olemas mõned kindlad märgid, mis on iseloomulikud igale tähemärgile ja mille järgi on võimalik kindlaks määrata, millises tähtkujus ini...

On olemas mõned kindlad märgid, mis on iseloomulikud igale tähemärgile ja mille järgi on võimalik kindlaks määrata, millises tähtkujus inimene sündinud on.


JÄÄR 

Jäär on ja jääb jäärapäiseks, kes ei karda mitte midagi ja kes tormab elus pimesi edasi. Jääral on kõik šokolaad, et nooruses endale ilus arm saada. On siis tegemist jalgrattal või pallimängul juhtunud õnnetuse või veel millegi muuga.

Kui lisaks sellele kortsutab ta tihti kulme ja võtab ruttu kaitsepositsiooni sisse, võid sa kindel olla, et sinu ees on tõeline Jäär.

SÕNN

Sõnn on sensuaalne, võluv ja gurmaan. Tundub, nagu oleks ta alati valmis lauda istuma, suudlema või kallistama. Sellepärast on ta huuled alati paokil ja näol lummav naeratus. Sõnn jumaldab kõike, mida elu talle pakkuda võib ja ta on valmis elu nautima. Vaata, milline pilk ta silmis on, kui ta vahukoort maasikatega sööb või suudleb oma armastatut.

Kui lisaks sellele on tal natuke laiemad õlad, aeglasem kõnnak ja tugev sisemine rahu.... võid sa kindel olla, et tegemist on Sõnni tähtkujus sündinuga.

KAKSIKUD

Kaksikute tähtkujus sündinu on kaval ja osav nagu rebane ja tal on alati mitu ideed korraga peas. Sa näed seda särast tema silmis. Ja mida rohkem ta silmad särama löövad, seda lähemal on tema salakaval plaan!

Kui lisaks sellele on ta pidevalt millegagi tegelemas, siis võid sa kindel olla, et tegemist on tõelise Kaksikuga.

VÄHK

Vähk on kuumärk ja seega see öine Maa kaaslane on tema isiksust tugevalt märkinud. Vähi tähtkujus sündinu on tavaliselt peres kõige kahvatum ja kardab päikest. Ta kannab päikeseprille ja määrib alati nahale päikesekreemi. Ja loomulikult on ta just öisel ajal kõige aktiivsem.

Kui lisaks sellele on tal palju raskusi hommikuste ärkamistega ja kui ta jääb oma südames alati lapsemeelseks, siis võid sa olla kindel, et tegemist on tõelise Vähi tähtkujus sündinuga.

LÕVI

Lõvi on päikesemärk. Ta armastab päevitada päikese paistel ja nautida suve. Täpselt nagu päikese tõustes kahvatavad tähed tema saabudes. Raske on temaga konkureerida, sest Lõvil on vastupandumatu karisma.

Kui lisaks sellele on tal väga sirge rüht, kui ta armastab kulda ja teemandeid, armastab iseendast rääkida aga oskab hästi teisi julgustada, siis võid sa kindel olla, et sinu ees on tõeline Lõvi.

NEITSI

Neitsil on tuhat intellektuaalset kvaliteeti ja suur süda. Ta elab aga pidevalt mingis hirmus ja sa võid seda näha tema pilgust, mis kõike tähele paneb. Isegi, kui ta on pealtnäha rahulik, liigub ta pilk rahutult ringi.

Kui lisaks sellele paneb ta alati kõiki pisiasju tähele ja võpatab väiksemagi müra pärast, siis võid sa kindel olla, et sinu ees on Neitsi tähtkujus sündinu.

KAALUD

Kaalude tähemärgi all sündinu on alati võluv, ta on naeratav ja tundub, nagu oleks ta alati kõigega nõus. Ta ütleb tihti "jah", mõnikord "võib-olla" aga mitte kunagi "ei"! Kaalude tähemärgis sündinul on lai valik erinevaid naeratusi varuks igaks olukorraks ja eriti konfliktide vältimiseks.

Kui lisaks sellele naeratab ta alati aga ei naera mitte kunagi, kui ta ei oska valida ja vajab alati kedagi teist, võid sa kindel olla, et su ees on Kaalude tähemärgis sündinu.

SKORPION

Skorpioni hõõguvat pilku on raske välja taluda. Tema pilk on midagi kotka ja mao vahepealset. Tema silmad on erilised, tekib tunne, nagu ta tahaks sind hüpnotiseerida. Skorpioni pilgu all olles tekib tunne, nagu oleksid sa röntgenikiirte all.

Kui lisaks sellele näed sa teda tihti hämarates nurkades hiilimas kummaline naeratus huultel ja kui ta alati tõuseb nagu fööniks tuhast, siis võid sa kindel olla, et su ees on tõeline Skorpion.

AMBUR

Ambur teeb tihti liiga palju. Temaga koos on elu nagu kino! Ära popkorne unusta. Ambur naerab lärmikalt, nutab nagu suurte pisaratega ja vihastades võtab appi Jupiteri pikselöögid. Aga üks on kindel, Ambur on alati siiras!

Kui lisaks sellele on ta hea suhtleja, tema pass on templeid täis, ta palju unustab ja ta emotsioonid on nakkavad, siis võid kindel olla, et su ees on tõeline Ambur.

KALJUKITS

Kaljukitsel on väga hea enesekontroll, ta on alati reserveeritud hoiakuga, eemalolev. Täpselt nagu lumekuninganna, tema saabudes langeb temperatuur mitme kraadi võrra ja kõik vaikivad Tema Majesteedi ees.

Kui lisaks sellele pole sa kunagi pole sa mitte kunagi kellegagi nii palju koos naernud, siis võid sa kindel olla, et tegemist on Kaljukitsega.

VEEVALAJA

Kõik oli rahulik niikaua, kui kohale jõudis Veevalaja. Tema saabudes saavad alguse suured debatid ja õhus on elektrit. Veevalaja on närviline ja vabameelne, ta otsib tõde taga ja on, nagu kõik seda teavad, ise oma mõtetega kuskil mujal. Ta ei ole mitte millegagi nõus ja tal on alati kaljukindlad argumendid.

Kui lisaks sellele on ta alati kursis kõige uuema tehnoloogiaga ja räägib tihti masinatest, kui ta tahab olla vaba, teha asju ise ja mõista, kuidas asjad toimivad, siis võid sa kindel olla, et su ees on tõeline Veevalaja.

KALAD

Kui sa näed enda ees sodiaagi kõige ilusamaid silmi, siis tegemist on Kalade tähemärgi esindajaga. Tema pilk on nii lummav, sügav ja salapärane, et seda võibki vaatama jääda.

Kui lisaks sellele suhtleb ta rohkem läbi muusika, kui sõnade; kui ta tundub eemalolev isegi, kui ta on sinu kõrval ja kui ta tundub kohal, samal ajal, kui ta on ära läinud, siis võid sa kindel olla, et tegemist on tõelise Kalade tähtkujus sündinuga.



Kommentaare ei ole