{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Hullude ekside edetabel

1. SKORPION Ilmselt arvavad kõik, et Skorpionid on need, kes reageerivad kõige halvemini, kui nad peaksid lahku minema. Skorpionid on...

1. SKORPION

Ilmselt arvavad kõik, et Skorpionid on need, kes reageerivad kõige halvemini, kui nad peaksid lahku minema. Skorpionid on ohtlikud, sest nad varjavad oma salapärast ja tulist loomust huumori taha ent ära lase end lollitada, see kõik on ainult fassaad.

Samal ajal, kui mõned tähemärgid võivad helistada sulle kogu öö või nutta su ukse taga kuu aega veel peale lahku minekut, Skorpion tõmbub iseendasse, samal ajal sind tähelepanelikult silmas pidades. Ta võtab kõike seda, mida sa peale teie lahku minekut teha võid, isiklikult. Ilmselt sa tead juba, et isegi kui sa temast pole midagi mõnda aega kuulnud, valvab ta sind ikkagi ja haub kättemaksuplaane.
 
 
 


2. LÕVI

Võttes arvesse, et lahku minemised solvavad Lõvi ego, võib Lõvist saada täiesti hull eks. Tal on juba isegi raske kõikide ees seda alandust välja taluda, et tema suhe rappa läks ja teadmine, et sina teie suhtele lõpu teed ja ei katsugi midagi teha, et seda toimima panna, on tema jaoks üle mõistuse käiv.

Lõvi ei ole iseenesest halb aga kui ta kord kedagi armastab, siis armastab ta seda inimest sellisena, nagu ta on ja ta ei taha teda kaotada. See on tema jaoks liiga valus. Üks, mis on kindel, on see, et oma Lõvist eksist kuuled sa edaspidi veel palju.



3. KAKSIKUD

Kaksikud on kõige hullemate ekside nimekirjas kolmandal kohal, sest nad tunnetavad väga tugevalt oma tundeid peale lahku minekut ja ei tea enam ise ka, mida teha. Ja see pole mitte armastus sinu vast, mis on selle põhjuseks (ja ometi see peaks olema ju armastus sinu vastu!) mis teda ärritab, vaid fakt, et ta on sinu peale nii kindel olnud, et see ta mõistuse viib.

Kaksikud ei oska üksi elada. Ta on väga keerulise isiksusega, ühel hetkel armastab ta sind veel, teisel hetkel tahab ta jääda ainult headeks sõpradeks ja kolmandal päeval selgitab ta sulle, mis teda sinu juures ärritab.
 
 
 
 


4. NEITSI

Täpselt nagu Skorpion, on ka Neitsi hullude ekside nimekirjas esikohal. Neitsi on pealtnäha rahulik rääkides lahku minemisest ja sellest, mis halvasti läks, ja ometi, selle rahuliku kesta all pulbitsevad paranoialised ja plahvatusohtlikud ideed.

Neitsil on kalduvus liiga palju mõtelda, sellepärast peab temaga eriti tähelepanelik olema. Ta võib oma ebareaalseid mõtteid mõlgutada pikka aega ja siis ühel ilusal päeval, valab ta kõik sinu peale välja ilma, et sa isegi aru saaksid õieti miks.



5. KALAD

Kalad on kõige tundeküllasemad eksid. Nad on eriti dramaatilised, eriti kui nad tunnevad, et neid on armastuse pärast hüljatud. Tõenäoliselt saadab ta sulle kell kaks hommikul õrnusi täis sõnumi.

Ta kirjutab sulle luuletusi vaadeldes taevast ja kuulates muusikat, kujutledes oma silme ees teid kahte koos. Ta katsub oma valu alla suruda kasutades selleks kunsti, mis teda inspireerib.

6. VÄHK

Hullude ekside nimekirjas on Vähk keskmisel kohal. Ta on täiesti võimeline minema mõistlikult lahku. Samal ajal on temas ka olemas see kättemaksusoov, mis võib tema üle kiiresti võimust võtta.

Vähk on sodiaagi kõige tundlikum tähemärk. Vähk on ka see, kes hoolib kõige rohkem oma kodust, suhetest, lojaalsusest ja suhtest. Vähil on ilmselt kõige raskem lasta oma südamel minna aga kui see kord tehtud, tõuseb ta üsna ruttu taas jalgadele. Ta teab, et meres on veel teisigi kalu.



7. KALJUKITS

Kaljukits tunneb end tugevalt solvatuna, kui ta kaotab inimese, keda ta armastab. Tema sisemine väärikus on aga niivõrd suur, et ta ei hakka kättemaksuplaane hauduma sinu vastu ega sulle etteheiteid tegema. Aga ta ei jää ka niisama ootama. Kaljukits on hästi organiseeritud omaenda rütmis ja ta oskab suunata oma energiat selleks, et muutuda veelgi paremaks.

Kaljukits omab ülihead kontrolli enda üle. Ta läheb oma teed edasi ja suudab lõpuks näha sind ka sellisena, nagu sa tegelikult oled.
 
 
 


8. KAALUD

Kaalud on suured romantikud ja see tuleb neile kasuks peale lahku minekut. Kaalud teavad, et nad leiavad armastuse oma ellu ühel või teisel päeval. Kaalud on väga uhked ja nad ei talu ideed, et neid peetaks hulluks eksiks. See ei oleks väga ilus ja Kaalud hoolivad väga teiste arvamusest.

Sellepärast pole eriti tõenäoline, et Kaalude tähemärgi all sündinu sind peale teie lahku minemist rahule ei jätaks. Ta keerab oma elus kiiresti teise lehekülje ja pöörab sulle selja.

9. VEEVALAJA

Veevalajaga on see kummaline asi, et kui te peaksite lahku minema, siis tundub, nagu elab ta seda üsna rahulikult üle. Isegi, kui sa peaksid ta südame murdma, ei hakka ta sellepärast veel meelt heitma ja seda üle dramatiseerima. Ta investeerib selle asemel kogu selle energia mõnesse muusse projekti ja tõenäoliselt ei saa sa iialgi teada, kui sügavalt sa talle haiget tegid.

Ja see kõik tuleneb tema võimetusest ja suutmatusest oma tundeid väljendada ja näidata. Veevalajad on hullude ekside nimekirjas viimastel kohtadel, sest mõnikord tundub, nagu oleks tal kõigest täiesti ükskõik.
 
 
 
 



10. SÕNN

Sõnnid peaksid olema hullude ekside nimekirjas ülevalpool aga nad ei ole seda, sest Sõnn jätab alati mulje, et ta on õnnelik. Kui ta lahku lähete, siis ilmselt ei kuule sa enam tihti oma Sõnnist eksist.

Üldiselt võtab Sõnn käsile midagi, mis talle paremini sobib ja teda õnnelikuks teeb. Aga ära unusta, et Sõnn andestab (mingil määral) aga ei unusta mitte iialgi.

11. AMBUR

Ambur on väga lahe eks. Ta võib küll olla mõnikord natuke pahane aga juba järgmisel hetkel läheb ta oma eluga edasi. Ta ei lasku meeleheitesse ja tal on alati midagi paremat teha, kui oma elu taga nutta.

Ambur on tasakaalukas inimene. Ta saab kõikidest raskustest ruttu üle ja oskab elu nautida igas olukorras.


12. JÄÄR

Kui Jäär su maha peaks jätma, siis on tal sellest üsna ükskõik. Ära mängi Jäära südamega, sest Jäär võib ühel heal hetkel lihtsalt kohvrid kokku pakkida ja ära minna. Kui Jäär näeb, et sa ei sobi enam tema eluga kokku või et teie suhe ei vii kuhugi, siis ei näe ta mingit mõtet jätkata. Sellel pole ju mõtet. Ta ei taha katkisi tükke tagasi kokku liimida.



Kommentaare ei ole