{ads}

HIDE

Viimased

latest

Energeetilise keha puhastamine.

Emotsionaalse keha puhastamine: Usalda kõik oma  mured ja probleemid loodusele. Mine mõne puu, oja või põllu äärde ja ütle: " Ma annan ...

Emotsionaalse keha puhastamine:

Usalda kõik oma  mured ja probleemid loodusele. Mine mõne puu, oja või põllu äärde ja ütle: " Ma annan sulle kõik oma viha- , kurbuse ja mure hetked, et sa neid muudaksid."
Piisab, kui sa teed seda üks kord nädalas. See aitab sul ära tunda ja teada erinevaid tundeid, mis sind häirivad. See aitab ka vabastada emotsionaalset keha pingetest.

Energeetilise keha puhastamine. 

Selleks, et puhastada oma keha negatiivsest energiast võib minna vihma kätte või käia meres ujumas varahommikul või peale päikeseloojangut. Kui see pole võimalik, siis saab ka lihtsalt duÅ¡i  all käia endale ette kujutades, et see puhastab ka aurat.

Energeetilise keha täis laadimine.

Toetu puu najale nii palju, kui võimalik. Suru vastu puud oma käed ja keha.
Palu puul puhastada keha negatiivsest energiast, mis su kehasse kuhjunud on. Kujuta ette, kuidas see negatiivne energia laskub juuri mööda alla ja muutub maa sisemuses. Palu seejärel puul laadida oma keha positiivse energiaga ja jää vastu puud seisma veel mõneks ajaks.

Samuti võid sa seista näoga puu vastu ja kallistada teda. Kui sul on aed, siis kasuta alati sama puud, nii lood sa erilise kontakti temaga. Ära unusta puud tänada abi eest.

Kuidas aurat kaitsta? 

Kui sa tunned end energiast tühjana, võib see olla tingitud stressist, haigusest, hirmust või mõne energiavampiiri kohalolekust.

Siin aitab, kui sa moodustad nimetissõrmede ja pöialde abiga kaks teineteisest läbipõimuvat ringi. Ümbritse end oma peas valge kaitsva valgusega, mis aitab sul elujõudu taastada.

Sama võib teha ka selleks, et end negatiivse energia eest kaitsta rahvamassi sees, haiglas jne. Kujutada ette valget puhast valgust, mis sind kaitseb ja ümbritseb stressi ja pingete eest.

Kuidas saada vastust mõnele küsimusele? 

Valada klaas vett täis ja panna see voodi kõrvale.

Enne magama heitmist juua pool klaasi vett ja küsida küsimus või mõtelda probleemile, mis sind rõhub. Hommikul enne ärkamist juua ülejäänud vesi mõteldes taas probleemile või küsimusele ja seejärel kõik unustada.
Üldiselt tuleb vastus küsimusele või lahendus probleemile kolme järgneva päeva jooksul.


Kommentaare ei ole