{ads}

HIDE

Viimased

latest

Zogan - kõige tõhusam noorendava toimega näomassaaz

J aapanlased oskavad imesid teha. Paljud inimesed on abi saanud jaapanlaste kaalu langetamise meetoditest ja masseerides saja...


Jaapanlased oskavad imesid teha. Paljud inimesed on abi saanud jaapanlaste kaalu langetamise meetoditest ja masseerides saja haiguse punkti Zu San Li'd. 


Jaapanlastel on aga veelgi imesid varuks - imeliselt noorendav näomodelleerimine ehk näomassaaž Zogan, mis tõlgituna tähendab näo kujundamist ehk loomist. Viimastel aastatel huvi selle massaaživormi vastu aina kasvab igas vanuses naiste seas. Zogan massaaži on lihtne teha, kerge õppida ja see on kättesaadav kõigile, võttes ainult 5 - 7 minutit päevas.

See massaaž aitab näokontuure noorendada ja nooruslikku nahka alal hoida. Sa märkad tulemusi juba peale kahte nädalat, kui masseerid end iga päev. Massaaž vähendab kortse, toniseerib ja noorendab nahka, tagades sellele elastsuse, modelleerib näokontuure, eemaldab mustad rõngad ja tursed, lahendab topeltlõua probleemi.

Selle massaaži toime tekib tänu teatud punktidele, millele massaazimise ajal vajutatakse.
 
 
 
 
 
 


1. Lümfimassaaz aitab toksiine vallandada, parandab kudede toitumist ja vabastab koed liigsest vedelikust.

2. Sügab näolihaste massaaž, mis sisaldab lihaste lõdvestamise tehnikat ja millel on rahustav toime nahale ning veresoontele, mis tugevdab ja taaselustab neid ning pinguldab näo kontuure.

3. Igapäevane näomassaaz (5 - 7 minutit päevas) noorendab tunduvalt näonahka, eemaldab väikesed ja vähendab suuri kortse. Ta lahendab ka tursete, topeltlõua  ja tumedate rõngaste probleemi silmade ümber. 

Kasuta masseerimiseks õlisid või näokreeme.

Soovitatav on kasutada puuvillaõli, mis sisaldab palju vitamiine, mineraale ja omega-6 rasvhappeid.

Vastunäidustused selle massaaži jaoks on:

- lümfisüsteemi probleemid või haigused

- näonaha haigused

- külmetushaigused
 
 
 
 
 
 


Alljärgnevast videost saab näha, kuidas Zogan massaaži sooritada. Sul ei ole vaja peeglit selleks, lihtsalt vaata arvuti ekraani ja korda liigutusi niikaua, kui nad sulle meelde jäävad.

Video lõpus näed sa ka tulemusi 'enne' ja 'pärast' kahe nädalast massaaži.

Leia kümme minutit ja alusta näo noorendusmassaaziga! 

Kommentaare ei ole