{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida teevad positiivsed inimesed selleks, et negatiivset eemal hoida?

M e oleme ümbritsetud pidevalt negatiivse energiaga. Kuhu me ka ei läheks, ikka kohtame me inimesi, kes ei oska ilma hädaldamata elada, kes ...

Me oleme ümbritsetud pidevalt negatiivse energiaga. Kuhu me ka ei läheks, ikka kohtame me inimesi, kes ei oska ilma hädaldamata elada, kes teevad endale ja teistele halba ja kes üritavad ka meie halvasti tundma panna oma pideva kriitika ja tühiste argumentidega. Paljud inimesed aga suudavad jääda positiivseks isegi kõige negatiivsemas keskkonnas. Mida nad teevad, et seda saavutada?

Negatiivne energia võib muuta meie mõtteid ja tegusid. Sellepärast on oluline vältida negatiivse energia allikaid selleks, et elus läbi lüüa. Aga negatiivne energia võib puudutada meid kõiki. Ainult, et tugevad ja targad inimesed oskavad end selle eest kaitsta. Kuidas?

Positiivsed inimesed ehitavad üles oma sisemise õnne.

Positiivsed inimesed ei otsi õnne väljaspoolt. Kui sa otsid õnne mujalt, kui enese seest, siis su tuju langeb kohe, kui väline stimulatsioon kaob. See omakorda tekitab turvatunde kadumist ja sõltuvusi.

Positiivsed inimesed otsivad sisemisi positiivse energia allikaid. Õnn ei sõltu välistest teguritest vaid oskusest olukorrale vastu seista. Teadvustamine aitab filtreerida negatiivset energiat läbi sisemise rahu otsimisele.

Positiivsed inimesed väldivad negatiivseid inimesi.

Võib-olla on see üks kõige olulisematest asjades, mida inimene teha võib selleks, et tema positiivne energia säiliks. On vanasõna, mis ütleb: Kes väldib juhust, väldib ohtu. Ja nii see ongi. Kui sa väldid toksilisi inimesi, siis sa väldid ohtu, et nende mürk sinuni ulatuks.

Probleem seisneb selles, et alati ei ole meil piisavalt julgust ega otsusekindlust. Sest selleks on vaja palju julgust, et vältida negatiivseid inimesi, eriti kui tegemist on lähedaste ja armastatud inimestega.

Aga mürgiste inimeste vältimise juures on rohkem kasu, kui kahju oodata, eriti sellepärast, et kui sa otsustad nendega koos olla, teed sa seda omal vabal tahtel, olles selleks ette valmistatud ja hoides oma kilpi ees. Kui sa oled seda otsustanud, oled suuteline end kontrollima. Ja see on hea relv.

Positiivsed inimesed usuvad iseendasse.

Kõige raskem negatiivsete inimestega suheldes on nende negatiivsus, see et nad meisse ei usu, see, et nad meid kritiseerivad ja katsuvad meid piirata.

Positiivsed inimesed teavad, et nende edu sõltub nende endi uskumustest, isegi kui mitte keegi teine nende ettevõtmistesse ei usu. Igaüks vastutab ise oma elu eest.

Positiivsed inimesed teevad trenni ja on loodusega ühenduses.

Füüsiline aktiivsus soodustab endorfiinide - heaolu hormoonide - vabastamist. Harjutused aitavad stressi kontrolli all hoida ja stimuleerida enesekindlust. Kõik see tegutseb nagu optimismi ja positiivse energia kokteil, mis aitab vastu pidada tõenäoliste väliste negatiivsete lainete vastu.

Positiivsed inimesed on lisaks sellele ühenduses regulaarselt loodusega. Harjutused ja värskes õhus viibimine aitavad positiivset energiat laadida ja filtreerida võimalikud mürgid, mis meisse kogunenud on.

Positiivsed inimesed lepivad läbikukkumisega ja on vastutustundlikud.

Positiivsed inimesed lepivad läbikukkumisega, sest nad teavad, et see on ainus viis, kuidas läbi lüüa. Positiivsed inimesed mõistavad negatiivseid emotsioone ja läbikukkumisi ja nad ei veeda oma elu selle üle kaevates. Nad koguvad end ja lähevad edasi.

Lisaks sellele võtavad positiivsed inimesed alati vastutuse enda peale ja ei süüdista teisi oma vigade eest. Nad keskenduvad sellele, mida nad muuta saavad ja analüüsivad, kuidas järgmine kord paremini teha.

Positiivsed inimesed ei otsi teiste heakskiitu.

Teiste arvamustest hoolimine loob kaitsetuid, manipuleerivaid ja sõltuvaid inimesi. Positiivsed inimesed teavad seda, nii nagu nad teavad ka, et kogu maailma ei ole võimalik tänada. Sellepärast ei otsi nad teiste heakskiitu vaid tegutsevad omaenda väärtushinnangute järgi.

Positiivsed inimesed kuulavad teiste arvamusi aga ei lase enda sisse muud, kui seda, mis neil aitab hingerahu leida. Nad võivad tänada, kui kuulevad ülesehitavat kriitikat ja seista vastu kriitikale, mis tahab neid hävitada.

Positiivsed inimesed usuvad, et kõigele on lahendus.

Positiivsed inimesed on teadlikud, et kõigele on lahendus. Neil on deviis, mis ütleb: "Niiakau, kui on elu, on lootust." Positiivsete inimeste jaoks on alati võimalik takistusest üle saada.

Isegi, kui nad on maha surutud, on positiivsed inimesed võimelised kõike uuesti üles ehitama ja edasi liikuma.




Kommentaare ei ole