{ads}

HIDE

Viimased

latest

Voodi asukoht on oluline, kui sa tahad hästi magada

K ui su voodi on asetsetud põhja suunas, siis magad sa paremini ja kauem, sul on rohkem energiat hommikul ärgates, su uni on rahulikum ja pa...

Kui su voodi on asetsetud põhja suunas, siis magad sa paremini ja kauem, sul on rohkem energiat hommikul ärgates, su uni on rahulikum ja parem.

Peaga põhja suunas magamine toob aga vastupidise tulemuse.

Sellepärast suuna oma voodi niipalju, kui võimalik põhja suunda ja see aitab sul lahendada mitmeidki unega seotud probleeme.

Mida rohkem põhja suunas sa magad, seda paremini aeglustub keha oma funktsioone, ajutegevust, südamerütmi, hingamist, kogu ainevahetus aeglustab oma tööd ja taastub paremini.

Inimesed, kellel on harjumus magada põhja suunas märkavad kohe vahet, kui nad peavad magama külas või kuskil mujal olles teises suunas.

Tihti on nii, et kui paigutada voodi suunaga põhja poolde, siis muudab see ka magamistoa mulje paremaks ja hubasemaks.

Aga ettevaatust, kui sa magad lõuna suunas peaga ja tahad seda muuta nüüd põhja suunda, siis on võimalik, et sa edaspidi võidad tund kuni kaks uneajast. Ära siis üllatu, kui sa ärkad varem ja oled täis energiat.

Kui tõesti sul pole võimalik põhja poole oma voodit suunata, siis kirre ja edel on ikkagi parem, kui lõuna, niisamuti, kui ida on parem, kui lääs või lõuna.

Kommentaare ei ole