{ads}

HIDE

Viimased

latest

Iga sodiaagimärgi halvimad omadused.

JÄÄR Jäär on sama jonnakas, kui kangekaelne. Ta laseb end enne tükkides raiuda, kui tunnistada oma süüd. Lapsena on Jäär see, kes käed vastu...

JÄÄR


Jäär on sama jonnakas, kui kangekaelne. Ta laseb end enne tükkides raiuda, kui tunnistada oma süüd. Lapsena on Jäär see, kes käed vastu kõrvu surub protestiks, kui temaga riieldakse.

SÕNN

Sõnni on lihtne klassis teiste seast ära tunda. Tema on see, kes korraldab skandaali, kui keegi tema asju tahab laenata või kui mõnel klassikaaslasel on pastakas eksamipäeva maha ununenud. Nagu ikka halbade omadustega, ka see ei parane aja möödudes vaid vastupidi, süveneb. Sõnn jääb armukadedaks ning tema pikk viha on legendaarse kuulsusega.

KAKSIKUD

Kaksik on manipuleerimises meister. Ta võib tundide kaupa üritada sind veenda oma kõrges intelligentsis. Kui ta ka peaks mõista andma, et ta sinu vastu huvi tunneb, siis tihti on see ainult selleks, et sinu nõrk punkt leida, mida siis omakasu eesmärgil ära kasutada.

VÄHK

Vähk on sama kapriisne kui kergesti solvuv . Kui ta oma tahtmist ei saa või kui ta peaks solvuma, siis hakkab ta jonnima või vihastab.

LÕVI

Milline uhkus! Impulsiivsel Lõvil on selline ego, mis kriitikat ei talu! Kui sa peaksid siiski üritama, siis hoia end kriimustuste eest.

NEITSI

Ära katsugi Neitsit segada tema peenes asjaajamises - Neitsi armastab ainult seda, mis on puhas ja korras. Lisaks sellele armastab ta rohkem koduseinte vahel olla ja on tuntud tujurikkuja.

KAALUD

Märk tasakaalust? Kuidas võtta... Tegelikult on tegemist pigem suutmatusega otsustada.  Kõige sagedamini juhtub, et ta järgneb grupi kõige tugevamale endalt koguaeg küsides, kas ta ikka hästi tegi. See on selline sõber, keda tahaks hea meelega vahepeal raputada.

SKORPION

Skorpion on selline sõber, kes sulle kogu tõe näkku sülitab ilma pikema jututa. Ja nagu lisaks sellele varjab ta väga hästi oma mängu, sis viib see su sekundiga tasakaalust välja. Teda see muidugi ei huvita, ta tahab ainult olla kõigist parim.

AMBUR

Ambur on suur unistaja, kellel on pea pidevalt pilvedes. Temast võib jääda mulje, et ta on liiga pealiskaudne ja täiesti ükskõikne kõikide ja kõige suhtes aga tegelikult on hoopis nii, et selle unistaja vaim on pidevalt uitamas. Tulemus on sama, Ambur on võib-olla sinu elus ainult möödaminnes.

KALJUKITS

Väga karjäärihimuline ja ambitsioonikas märk. Ta tahab igal pool edu saavutada ja et seda teha, eelistab ta olla individualist. Nagu ta kõike tõsiselt võtab, on tal raske irooniast ja teisejärgulistest naljadest arusaamisega. Tema kõrval pole elu väga lõbus.

VEEVALAJA

Ära usalda liiga palju esimest muljet, sest Veevalajal on mitu nägu. Tead ju seda, kes läheb prügikasti välja viima ja ei tule enne hommikut tagasi - see ongi tema! Ta on kass, kes kõnnib omapead ja teeb ainult seda, mida ta tahab ja tulemused teda ei huvita.

KALAD

Ta sarnaneb tõesti kalale, kes laseb end veevooluga kaasa viia. Ta on erakordse ükskõiksusega varustatud ja ei võta asju südamesse. Samuti puudub tal praktiline meel. Kõige selle kõrval on tal kalduvus olla liiga melanhoolne ja depressiivne. 


Kommentaare ei ole