{ads}

HIDE

Viimased

latest

10 näidet, mis tõestavad, et su õel on väga tähtis koht sinu elus

1. Ta on su parim sõbranna Su õde on inimene, kelle kõrval sa veetsid oma lapsepõlve, kellega sa tõenäoliselt jagasid o...

1. Ta on su parim sõbranna


Su õde on inimene, kelle kõrval sa veetsid oma lapsepõlve, kellega sa tõenäoliselt jagasid oma esimesi muresid ja südamevalu. Isegi, kui sul on palju sõbrannasid, jääb su õde kellekski väga eriliseks sinu elus.

2. Ta jagab sinuga oma riideid.

Kummalisel kombel sobivad tema riided sulle alati hästi. Sellepärast laenad sa tihti ta riideid. Ja tema samuti.

3. Ta oskab vanematega ka sinu eest rääkida.

Ükskõik, millise probleemiga pole ka tegu, su õde on parim vahendaja sinu ja su vanemate vahel. Ta aitab selgitada sinu nägemust asjadest vanematele ja aitab vaherahu teha. Ta mõistab, mida sa tunned, sest ta on ka ise samas seisus olnud.
 
 
 
 


4. Ta võtab sind sellisena nagu sa oled.

Sa võid kodus öösärgis ringi jalutada või jätta tualeti ukse lahti, teie vahel on teatud vabadus, mida te teiste puhul ei taluks.

5. Ta ütleb sulle tõe otse välja.

Ta ei hakka sind säästma ja ei ole selline nagu enamik sõbrannasid, kes sind selja taga kritiseerivad, ta eelistab sulle tõtt rääkida. Kui ta leiab, et sa oled halva otsuse teinud või valesti käitunud, siis ütleb ta seda sulle.

6. Sa oled alati tema juurde oodatud. 

Kui sa ei tea, kuhu minna või tahad lihtsalt aega maha võtta, siis parim koht, kuhu minna on su õe juurde. Tema uks on sinu jaoks alati avatud ja ainult tema suudab sind maha rahustada nagu vaja.

7. Ta tunneb sind paremini, kui keegi teine.

Ta teab sinust kõike, tunneb sinu iseloomu, su harjumusi ja seda, kuidas sa ühele või teisele asjale reageerid. Ta teab, kui sa ei ole parimas vormis ja kutsub sind vajadusel korrale. Kui sa aga edu saavutad, on tema esimene, kes sinu üle uhkust tunneb.
 
 
 
 


8. Ta teab alati , mida öelda.

Tihti palju efektiivsem, kui ükskõik, milline teraapia, sinu õde teab täpselt mida sulle öelda, et sind toetada ja aidata taas jalule tõusta.

9. Ta on alati sinu jaoks olemas.

Isegi, kui te tülitsete või olete teineteisest kaugel, tead sa ikkagi, et ta on sinu jaoks vajadusel olemas. Ta on alati seal ja valmis sulle appi tulema.

10. Sa andestad talle alati.

Isegi, kui sa oled tema peale vihane või on teil eriarvamused, veri on paksem, kui vesi ja te leiate alati tee teineteise juurde tagasi, sest teid seob nähtamatu side.


Kommentaare ei ole