{ads}

HIDE

Viimased

latest

Viis lihtsat moodust, mis aitavad mürgist ja negatiivset inimest ära tunda.

K as sa ka tead, mida tähendab mürgine suhe? Mürgine suhe ei ole normaalne suhe, vastupidi. Normaalses suhe on siiras ja vastastikkune. Suhe...

Kas sa ka tead, mida tähendab mürgine suhe? Mürgine suhe ei ole normaalne suhe, vastupidi.
Normaalses suhe on siiras ja vastastikkune. Suhe on mürgine, kui inimene kasutab teist inimest omakasu pärast ära. Selline suhe on ühepoolne. Nagu sa hästi tead, sind ümbritsevate inimeste seas ei ole ainult neid, kes sulle head soovivad. Sind ümbritsevad samuti need, kes teevad kõike omakasu pärast. Need on inimesed, kes manipuleerivad ja katsuvad sind oma kontrolli alla saada või siis lihtsalt sind ära kasutada.

Osad inimesed tegutsevad alati sinu heaolu nimel, teised jälle panevad sind ennast halvasti tundma.

Alati ei ole kerge mürgist suhet ära tunda. Selleks võib minna natuke aega, et teist inimest tõesti tundma õppida ja mõista, et ta sulle halba soovib.

Esimeste kohtumiste ajal, on siis tegemist armusuhtega, tööalase kohtumisega või sõprusega, on väga raske mürgist inimest ära tunda. Selleks võib minna natuke aega, et hakata märkama, milline on see inimene tegelikult. Sest mürgise inimese hoiak ja käitumine tuleb aja möödudes vaikselt esile.

Aga õnneks on olemas mõned märgid, mis aitavad näidata, millise inimesega on tegu.

Mõnikord võib kõik alguse saada läbi väikeste teravalt öeldud lausete või siis väljapressimise läbi. Teisel juhul jälle on neid, kes kasutavad ära sinu materiaalset olukorda või sinu rasket aega, mida sa läbimas oled, et sinu üle kontroll saada.

 Miks sa peaksid mürgistele suhetele lõpu panema? 

Sest üks suhe kahe inimese vahel peab jääma normaalsuse piiridesse, kui sa tahad õnnelikku ja rahulolevat elu.

Tavaliselt on normaalne suhe see, kus teised inimesed tõstavad sinu enesekindlust.

Mürgises suhtes aga on tegemist mürgise inimesega, kes su elu ära rikkuda tahab.

Sellise inimese näol võib olla tegu mõne töökaaslasega, ülemusega, naabriga, sõbraga, elukaaslase või vanemaga.

Kui sa midagi sellises suhtes ei muuda, siis võid sa kaotada oma enesehinnangu ja murduda vähehaaval.

Sest mürgise inimesega suhe tekitab süütunnet, masendust, kurbust ja pettumust. Sa hakkad iseendas kahtlema ja tundma end süüdi sellest, milles sa süüdi ei ole.

Need tunded tekivad ja kinnituvad vähehaaval ning muutuvad kuude ja aastate jooksul nähtavamaks.

Tavaliselt mida regulaarsem kontakt on sul mürgise inimesega, seda rutem sümptomid välja arenevad.

5 võimalust, kuidas mürgist inimest ära tunda.

1. Mürgises suhtes on füüsilisel tunnetusel oluline roll. Kui sa tunned end väsinuna, kurnatuna või tühjana, siis tähendab see, et sa oled mürgises suhtes. Sa ei märka otsekohe mürgiste inimeste negatiivset mõju aga varem või hiljem annab su keha sellest teada. Sa kaotad elurõõmu, oled närvilisem, sul puudub söögiisu ja sul esineb unehäireid.

2. Mürgine suhe tekitab psühholoogilist stressi, mida võib tõlgendada enesekindluse kaotusega. Sul võib tekkida mulje, et sa ei ole enam vaba end väljendama või ise valikuid tegema, kartusest teisele inimesel vastu rääkida. Mürgine suhe loob psühholoogilist pinget ja kroonilist stressi.

3. Kui sa tunned end süüdi, siis on suur võimalus, et sul on tegemist mürgise inimesega. Sest mürgised inimesed ei tunne end kunagi süüdi.

4. Mürgine inimese katsub sinu üle kontrolli saada. Ta katsub luua võimu peal rajatud suhet sinuga. Kuidas ta seda teeb? See käib läbi peene mängu, mängides sinu emotsioonide ja hirmupeal.

5. Mürgine inimene katsub sind isoleerida teistest, kinnitades sulle, et su sõbrad pole tõelised sõbrad ja et ainult tema on sinu usaldust väärt





Kommentaare ei ole