{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sa näed seda, mida teised ei näe ja oled ülitundlik teiste energia vastu.

Millised on märgid, mis näitavad, et sa oled ülitundlik teiste energia ja emotsioonide suhtes?  Sa tunned end halvasti rahvarikastes kohtade...

Millised on märgid, mis näitavad, et sa oled ülitundlik teiste energia ja emotsioonide suhtes? 

Sa tunned end halvasti rahvarikastes kohtades.

Sa eelistad tegelikult väikesi seltskondi või olla üksi, selle asemel, et olla ümbritsetud suurest massist, kus sa ei saa end teiste negatiivsuse eest kaitsta.

Sa tunnetad teiste emotsioone isegi siis, kui nad on sinust kaugel. 

Kui sa oled empaatiline inimene, võid sa tunnetada teise inimese energiavälja ja seda isegi siis, kui ta ei ole sinu kõrval. Ka siis, kui see teine inimene on teises riigis, suudad sa tema emotsioone tunda. Kui sa oled ülitundlik energia suhtes on väga oluline, et sa suudad vahet teha enda ja teiste emotsioonide vahel.

Sa tead asju, mille kohta sul puuduvad tõendid.

Sa lihtsalt tead. Sul on nii tugev vaist, et sa suudad lugeda sealt, kus teised midagi ei näe. Kui sa oled ülitundlik teiste energia suhtes, võid sa lihtsalt kedagi vaadata ja öelda, kas tegemist on hea või halva inimesega.

Sa väldid energiavampiire.

Sa väldid kõiki isikuid ja suhteid, mis su energiat kulutavad. Kuna sul on minevikus ette tulnud kogemusi energiavampiiridega, siis tead sa, kuidas neid ära tunda. Sinu energiaväli on sulle kilbiks ja aitab sul neid vältida.

Teiste energia suhtes ülitundlikkus ei ole lihtne, eriti juhul, kui sa end oma peas ohvriks teed. Ent sa ei ole ainult energiasvamm. Sul on olemas jõud, tahtmine ja valik. Ära karda seda jõudu kasutada ning võta oma energiavälja juhtimine oma kätesse.

Sa tead, kui sulle valetatakse.

Sa oskad kehakeelt lugeda ja suudad nii kindlaks teha teiste inimeste psühholoogilist seisundit. Kui sulle valetatakse, siis märkad sa muutusi energiaväljas ja hääletoonis.

Inimesed ütlevad sulle, et sa oled liiga tundlik.

Sa tunnetad palju tugevamini asju enese ümber, sa mõtled rohkem ja sa tunnetad teiste emotsioone palju sügavamalt, kui teised.

Sa ei suuda televiisorist vägivalda vaadata.

Kuna sa samastad end alati teise inimesega, ei suuda sa vaadata telekast vägivaldseid stseene. Sa tunnetad psühholoogilisest ja emotsionaalselt asju, nagu juhtuks see päris elus.

Sa oled tundlik valguse, helide, lõhnade ja puudutuste suhtes.

Sa ei armasta tugevat ja eredat valgust, sul on väga terav maitsemeel ja lõhnataju ning sa oled tudlik puudutuste suhtes. Sinu vaim ja hing on ühenduses ja muudab sind tundlikumaks energiate, samuti ka elektromagneetilise energia suhtes.

Kommentaare ei ole