{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miks olukorrad korduvad?

K uidas mõista sõnumeid, mida elu sulle saadab? Oled sa näinud korduvalt samu olukordi ja situatsioone endalt küsides, mida elu sulle selleg...


Kuidas mõista sõnumeid, mida elu sulle saadab?

Oled sa näinud korduvalt samu olukordi ja situatsioone endalt küsides, mida elu sulle sellega öelda tahab? Tundub, nagu see stsenaarium korduks täpselt niikaua, kuni sa midagi teed ja reageerid.

Või siis kui sa leiad enda kõrvale kellegi ja tunned, et kõik on väga ilus, aastate möödudes aga märkad, et sellel inimesel on täpselt samad vead, mis olid su eelmisel kaaslasel? Tundub nagu, et me võime kaadrit muuta aga sama stsenaarium kordub sellegipoolest täpselt niikaua, kuni sa mõistad probleemi. Täpsemalt öeldes, kuni sa ennast muudad.

Näiteks sa võid muuta töökohta, elukaaslast, elukohta, sõpru aga ühel või teisel hetkel korduvad kõik samad probleemid, mis sul olid enne. Sind ei aita sellest olukorrast välja mitte uus töökoht, elukaaslane, elukoht ega uued sõbrad vaid SINA ISE.

Sest kontekst võib muutuda aga sinu nägemus asjadest jääb samaks, seega ei muutu tegelikult suurt midagi.

Sellepärast pead sa töötama iseenda kallal, et tunda end paremini, selle asemel, et oodata, et keegi või miski sind päästab.

Ja niikaua, kuni sa seda ei tee, korduvad stsenaariumid su silme ees.

Sinu arusaam ja maailmavaade loovad kõik. 

Kui sa muudad oma arusaamisi olukorra suhtes, mis sind häirib, siis muutub kõik. Viis, kuidas sa maailma vaatad, loob sinu maailma. Ja on selge, et kui sa vihkad vägivalda ja kardad seda, siis märgivad vägivaldsed sündmused sind eriti. Aga kui sa aru saad, et see nii on, on loogiline, et alateadlikult otsid sa selliseid sündmusi. Kui sa otsustad end muuta ja pöörata oma tähelepanu positiivsetele sündmustele, näed sa peale vägivalla ka muud. Ja niimoodi tehes programmeerid sa end ümber. Teiste sõnadega muudad sa oma nägemust maailmast. Ja kui sinu nägemus mutub mustast roosamaks, siis muudad sa oma maailma.

Konkreetsemalt öeldes näeb igaüks asju erinevalt ja igaüks elab erinevaid sündmusi erineval moel läbi. Kui sa töötad oma uskumuste kallal, siis võid sa muuta oma reaalsust.

On sul juba olnud kogemus inimsuhetega, kus erinevad probleemiga seotud inimesed muudavad äkki hoiakut just sel hetkel, kui sina muudad oma vaadet olukorrale? Kui sina enese kallal tööd teed, siis muutub maailm sinu ümber paremaks, et end sinuga kohanduda.

Ja seda teadmist kasutades võid sa korda saata suuri tegusid. Sa võid lõpetada igaveseks oma halvad suhted ja elada harmoonilist ja õnnelikku kooselu. Sa võid muuta kõik enda ümber niikaua, kui sa tead, et muutused saavad alguse sinust endast.




Kommentaare ei ole