{ads}

HIDE

Viimased

latest

9 moodust, kuidas kodu negatiivsest energiast puhastada

N egatiivne energia tuleb sisse märkamatult. Kuidas ta aga ka ei tule, oleks hea õppida kodu aeg-ajalt sellest puhastama, et säiliks harmoon...

Negatiivne energia tuleb sisse märkamatult. Kuidas ta aga ka ei tule, oleks hea õppida kodu aeg-ajalt sellest puhastama, et säiliks harmoonia ja heaolu.

Kodu peaks võimaldama inimesele puhkust ja rahu. See peaks olema koht, kus inimene end tunneb hästi - see on väga oluline vaimsele ja füüsilisele tervisele.

Tihti aga meie endi kodu võib olla kohaks, mis loob või tõmbab negatiivset energiat. See ei ole aga sugugi hea, tulemuseks on koduseinte vahel üha tihedamini aset leidvad tülid ja ebakõlad, rahalised probleemid, tervisehädad.

Kuidas puhastada negatiivset energiat lihtsate vahenditega? 

Puista soola toa igasse nurka.

Puista soola igasse toa nurka ja lase seista 48 tundi. See imab endasse nii eelmiste elanike energia, kui ka haigete inimeste ja tülidest valla pääsenud negatiivse energia. Peale 48 tunni möödumist, pühi sool kokku ja viska ära. Suurema kaitse saamiseks sega safranit soolaga. Ãœhe tiibeti  uskumuse järgi ei armasta kurjad jõud safrani lõhna ja ei sisene ruumi, kus on kasutatud safranit.

Põleta rohtu.

Looduspoest saab osta kuivatatud salvei vihtasid või viirukit. Salvei on eriti hea, et eemale ajada negatiivseid energiaid. Erinevat tüüpi viirukid muudavad negatiivse energia teisteks potentsiaalseteks energiateks.

Ava kõigepealt aknad ja uksed. Seejärel pane kuivatatud salveid alustele, mis kuuma kannatavad ja põleta teda igas ruumis. Mõne aja möödudes võid aknad ja uksed sulgeda. Järgmisel päeval korda sama rituaali aga ära ava uksi ja aknaid.

Kaite oma uksi ja aknaid.

Uksed ja aknad on energiavaks, mis võimaldavad väljaspoolt sisse tulla. Nende alade puhastamine on oluline selleks, et hoida energiat puhtana. Vala selleks ämber vett täis, lisa viie sidruni mahl, tassitäis soola ja 1/4 tassi ammoniaaki või valget äädikat. Puhasta sellega kõik oma uksed, ukselingid ja aknad. Ära unusta kindaid kanda. Seejärel puista meresoola välisukse ette mati alla, et negatiivne energia ei saaks sisse tulla.

Kasuta kaitse kirstalle.

Must turmaliin imab endasse kõikide inimeste ja asjade negatiivsuse. Parim moodus tema kasutamiseks on panna ta igasse toanurka. See loob kaitsekilbi, mis takistab negatiivsel energial ruumi siseneda. Must turmaliin imab endasse ka elektromagneetilise energia, sellepärast võib teda panna televiirori, arvuti, tahvli jne. juurde, see kaitseb nende halva energia eest. Must turmaliin aitab leevendada ärevushäireid ja depressiooni ning suudab ka kehast halva energia välja viia. Puhasta kaitse kristalle kord nädalas, et nende võim püsiks sama tugevana, pannes nad kausitäie filtreeritud vee sisse, seejärel päikese kätte vähemalt neljaks tunniks. Samuti võib pista musta turmaliini kristalle salveituha sisse.

Plaksuta käsi.

Energia võib jääda seisma nurkadesse, riiulite peale, trepi peale ja ümbrusesse. Et anda elu ruumidele, käi oma kodus ringi. Kui sa tunned negatiivset energiat, siis plaksuta käsi ja ütle endale positiivseid lauseid.

Iga asja jaoks oma ruum.

Näiteks magamistuba peaks olema ainult magamiseks, sellepärast ära pane sinna televiisorit ega arvutit. Ratsionaliseeri oma ruume, et hoida igas ruumis vastav energia.

Hoia oma kodu korras.

Kodu ei pea olema piinlikult puhas aga ta ei tohi ka olla liiga segi pikka aega. Ära jäta kunagi musti nõusid kraanikaussi pikaks ajaks.

Tõsta mööblit ümber.

Tõsta mööblit ümber, see aitab vabaneda negatiivsest ja seisvast energiast. Anna ära asjad, mida sa ei vaja. Üleliigsed asjad takistavad positiivsel energial majja tulla.

Osta rohelisi taimi ja pane neid igale poole.

Taimed elavad ja puhastavad õhku mürgistest ainetest. Nad vajavad vaid päikest ja vett, et luua tervislikke vibratsioone. Kui sa ei oska taimedega ümber käia, osta endale vähenõudlikud toataimed, mis ei vaja suurt hoolt. Ära unusta lõigata ära närtsinud lehti ja varsi. Kui taim ära kuivab, viska ta kohe minema. Sest kuivanud taim tõmbab ligi negatiivset energiat . 


Kommentaare ei ole