{ads}

HIDE

Viimased

latest

7 nõuannet, kuidas armukadedusest vabaneda

K ui armukadedus mürgitab su elu. Armukadedust on mitut sorti. Alguse saab ta piinava ja kõrvetava valuga, edaspidi võib see tunne haiglasek...

Kui armukadedus mürgitab su elu.

Armukadedust on mitut sorti. Alguse saab ta piinava ja kõrvetava valuga, edaspidi võib see tunne haiglaseks välja areneda, kui seda kontrolli alla õigel ajal ei saa. Liigne armukadedus võib suhte aga täiesti lõhkuda. Sellepärast on vajalik sellele kohe piir panna.

1. Austa oma kaaslase "salaaeda".

Suhte alguses veedavad armunud niipalju aega teineteise seltsis, kui võimalik. Edaspidi aga tuleb jätta teineteisele teatud ulatuses vabadust ja mitte karjuda iga nuka peal, et teine on sinu omand. Usalda teda ja lase tal hingata!

2. Ära lõhu teie suhet tema töökaaslaste pärast.

Liigne armukadedus võib olla põhjustatud mehe naissoost töökaaslaste pärast. Lõpeta enese piinamine mehe töökaaslaste pärast, isegi kui sa tead, et nad on palju ilusamad, kui sina. Selle asemel, et lamenti lüüa, sest su mees taas liiga hilja tööl on, tee midagi kasulikku, et aeg rutem läheks. Kui mees koju tuleb, tahab ta puhata ja mõtteid mujale suunata - ära unusta väikest massaaži või kallistusi selle asemel, et talle järjekordset peapesu teha.

3. Kuula oma meest.

Kui sa väljas olles märkad, et su mees sõpradega rääkides palju vabam ja avatum on, kui sinuga, siis selle asemel, et tema taga luurata ja talle etteheiteid teha, pööra oma mehele rohkem tähelepanu. Nii tuleb ta teinekord sulle oma asjadest rääkima. Mida lähedasemaks sa talle saad, seda paremini sa teda tunned ja teie suhe rajaneb vastastikkusele usaldusele, kus armukadedusel pole kohta.

4. Usalda teda.

Kui su mees tahab sõpradega välja minna, las ta siis läheb. Selle asemel, et endale ette kujutada, kuidas ta teisi vaatab ja ta sõpradele helistada, miks sa ei lähe poodidesse oma sõbrannadega või spaasse? Tea, et see tuleb teie suhtele ainult kasuks.

5. Hoolitse enda eest.

Enamik naisi unustab kohe enese eest hoolitsemise vajaduse, kui nad kellegagi koos ja eriti siis, kui see suhe juba mitu head aastat kestnud on. Kanna enese eest hoolt iga päev ja mitte ainult erilistel puhkudel. Kui sa ise tunned end ilusa ja ihaldusväärsena, siis tõuseb ka sinu enesekindlus. Ja sul ei olegi vaja kadestada kõiki ilusaid naisi enda ümber.

6. Ära tüüta teda.

Teksisõnumid iga viie minuti tagant ja helistamised iga tunni tagant ei ole armastuse märkideks. Sa lämmatad oma kallima ja ajad ta lõpuks põgenema. Kaks kõnet päevas on täiesti piisavad. Isegi kui sul on meeletu isu talle helistada - unusta ära! Ta pole ainus su kontaktide seal, leia keegi teine, kellele helistada....

7. Ja lepi sellega, et ta on mees.

Sinna pole midagi teha, see on tõde, et kõik mehed imetlevad naisi. Tavaliselt on see vaid silmade ilu, mis ei tähenda, et see tegudeni läheb. Sellepärast ära hakka oma meest kohe sõimama, vaid mängi sama mängu ja tee talle teatavaks, kuidas sina teisi mehi imetled. Imetle kellegi suuri muskleid, see ärritab teda ja iga kord mõtleb ta sinule, kui näeb ilusat naist. 












Kommentaare ei ole