{ads}

HIDE

Viimased

latest

Seksuaalsus ja selle aura energia

V aata ette, kellega sa seda intiimsed energiat jagad. Sest sellel hetkel, sinu energia muutub üheks teine inimese aura energiaga. Nee...

Vaata ette, kellega sa seda intiimsed energiat jagad. Sest sellel hetkel, sinu energia muutub üheks teine inimese aura energiaga. Need ühendused on nii võimsad, et isegi kui sinu jaoks on see tähtsusetu ei ole sul aimugi, milliseid jälgi ta sulle jätta võib.

Mida intiimsemas vahekorras sa teise inimesega oled, seda tugevam side teie aurade vahel on. Kujuta ette selle aura segadust, kes magab mitme erineva inimesega.

"Ärge magage kellegagi, kellega te ei taha koos olla." Lisa Patterson Chase

 

 



Isegi, kui me oleme vaid füüsilised olendid, oleme me kõigepealt energeetilised. Kui me oleme intiimses vahekorras kellegagi, meie energiad liituvad.

Ükskõik millise vahekorraga pole ka tegu oled sa selle isikuga intiimselt seotud (või isikutega) ja sa imed endasse suure koguse nende energiast ja nemad jällegi sinu oma.


Kui sa oled vahekorras armastava, positiivse ja hea inimesega, kes oskab su tuju tõsta - siis see energia muudab sind ainult paremaks ja õnnelikumaks. Kui sa aga oled vahekorras negatiivse inimesega, pessimistiga, kes on püsimatu loomusega ja depressioonile kalduv - siis tema energia muserdab ja kurnab sind.


Ära unusta, et kui keegi magab mitme inimesega korraga, siis võtab ta endasse kogu nende energia. Abielus või kooselus elav mees või naine tõmbab endasse kogu oma kaaslase energia ja see seguneb tema oma energiaga. 

 

 




Sellepärast järgine kord, kui sa kellegagi magad, ära unusta, et kui see inimene just oma energiat ei puhasta, siis oled sa ka intiimne selle inimesega, kellega see inimene just enne oli.

Tegemist ei ole üldse uue avastusega. Kristlased kutsuvad seda seotud hingesidemeks.

Võttes arvesse, et me kuhjame seda ebasoovitavat energiat oma igapäevasesse ellu, siis nõuavad tervis ja heaolu sagedat energia puhastamist. Nii, nagu lambad on täis füüsilist tolmu, on meie peal energeetiline tolm, mida me peame puhastama.

See sarnaneb kehahügieenile. Kui sa ennast ei pese, siis muutub keha aina mustemaks. Ja vähehaaval muutub halb lõhn talumatuks. Lõpuks muutub selline keha vastuvõtlikuks bakteritele ja haigustele.

Samamoodi on ka inimestega, kes ei puhasta oma aurat, nende energiasüsteem muutub aina mustemaks. Lõpuks muutuvad nad vastumeelseks teistele inimestele (ilma, et nad ise aru saaksid, miks see nii on). Inimese energiasüsteem hakkab seejärel tõmbama ligi madalaid vibratsioone, mis on talle endale ja teistele ebatervislikud.

 



Kuidas puhastada oma aurat? 

Vann epsomi soolaga.

Vesi aitab pesta mustust samal ajal füüsiliselt ja energeetiliselt. Lisa epsomi soola vannivette, et stimuleerida energiavoolu, see aitab aurat puhastada jääkidest.

Ujumine

Enda vette kastmine aitab aurat puhastada. Merevesi sisaldab soola ja mineraale, ta on eriti hea, et aidata aurat puhastada.

Päikesevalgus

Päikese käes viibimine aitab stimuleerida energiavoolu. Madalad vibratsioonid ei saa vastu pidada tugeva valguseallikaall.

Tuul

Seisa vastu tuult, see aitab vabastada soovimatust energiast. Meretuul sisaldab niiskust, soola ja mineraale, see on eriti hea aura puhastamiseks.

Aias töötamine või looduses viibimine

Tänu aiatööle või looduses viibimisele oled sa otseses ühenduses maaga. See aitab sul vabaneda keha negatiivsetest energiatest.

Kommentaare ei ole