{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas oma kaitseingliga ühendust saada?

I gaühel meist on oma kaitseingel, taevane olevus, kes meid kaitseb ja armastab. Inglid on väga intelligentsed ja on suutelised tundma emots...

Igaühel meist on oma kaitseingel, taevane olevus, kes meid kaitseb ja armastab. Inglid on väga intelligentsed ja on suutelised tundma emotsioone. Nad elavad teisel ja kõrgemal vibratsioonil, kui meie. See on see põhjus, miks me ei saa neid näha ega kuulda. Kui me tõstame aga oma energia vibratsiooni, siis võime me nendega suhelda. See sõltub jälle ühest inimesest teisele, mõned on suutelised neid nägema, teised jälle võivad neid kuulda, on jälle neid, kes tunnevad ingleid ja teised näevad neid unes. Kuidas ka ei ole, enese kogemus on alati parim ja rikastavam.

Miks kaitseingliga ühendust otsida? 

Et end vähem üksikuna tunda. Kaitseingel on lähedane sõber, kellele võib end usaldada hukkamõistu kartmata.

Et lasta end juhtida oma valikutes ja tegudes.

Et tunda end turvalisemalt, teades, et ta on olemas.

Sest ta on loodud ja määratud meie kaitseks ja et talle see meeldib.

Kuidas temaga rääkida? 

Sa võid temaga rääkida oma südames.

Sa võid temaga rääkida kõva häälega.

Sa võid talle kirjutada, nii nagu sa kirjutad mõnele sõbrale. Võta selleks paber, kirjuta peale kuupäev ja alusta oma kirja: "Mu kallis ingel" . Seejärel kirjuta talle oma murest, ära otsi sõnu, kiri peab tulema südamest nii, nagu sa seda mõtled (sinu ingel on su parim sõber, ära seda unusta). Lõpeta oma kiri tänades teda ette tema sekkumise eest ja kirjuta alla. Nüüd pead sa selle kirja posti panema. Kuidas? Võta oma kiri ja kraanikausi ees hoia kirja altpoolt, ning süüta ta küünla abil põlema ülevaltpoolt. Lase põlenud kirjal kraanikaussi kukkuda viimasel hetkel, et mitte sõrmi põletada.

Sinu ingel vastab sulle ALATI!

Kuidas kaitseingel vastab? 

Ta vastab sulle vallandades sündmusi, mis vabastavad sind su murest. Kaitseingel juhatab sind ainult paremuse poole ja võib juhtuda, et see on sinu jaoks ootamatu tee.

Mida ma temalt paluda võin? 

Sa võid temalt kõike küsida. Kõige lihtsamast palvest kuni kõige tõsisema probleemini. Kui sa oled autos ja otsid kohta parkimiseks, palu seda oma inglilt. Kui sa oled kontoris ja loodad, et koosolek hästi kulgeks, palu seda oma inglilt. Kui sa oled väsinud ja sul on raske töö ees, palu oma inglilt toetust. Kui sa otsid tööd, kirjuta oma inglile jne.

Millisel ajal päevas on seda kõige sobivam teha? 

Sa võid seda teha ükskõik millal.

Ja mis siis, kui kaitseingel ei vasta?

See on võimatu, sest ta vastab alati.

On kaks võimalust:

Su kaitseingel vastab sulle vallandades ruttu sündmuse, mis sind aitab.

Või siis ei uhtu midagi  sellist, mida sa lootnud oled. Sellisel puhul tähendab see, et ta ei täida su soovi, sest sa ei ole heal teel ja et see, mida sa palunud oled, ei ole praegusel hetkel sinule parim.

Kui su olukorra juures pole muutusi juhtunud kolme kuu jooksul, siis pead sa eesmärki muutma. Su ingel on sulle vaikuse märgil abil vastanud. Sellisel juhul palu oma inglit näidata sulle õiget teed, ta teeb seda.

Kuidas mu kaitseingel minuga suhtleb? 

Inglid on sõnumitoojad ja katsuvad inimestega kontakti leida mitmel erineval moel. Teelikult katsuvad nad leida paremat moodust, kuidas teada anda oma kohalolekust.

Nad võivad selleks kasutada mõnda lõhna, valgust, tunnet kellegi kohalolekust, soojust, puudutust, unenägusid, äkilist huvi inglite vastu.


Kommentaare ei ole