{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui soovid sidemeid enda ja teise inimese vahel läbi lõigata

Siin on üks harjutus, mis aitab lõigata läbi sidemeid sinu ja teise inimese vahel. See meetod aitab lõpetada mürgiseid suhteid, säilitades a...

Siin on üks harjutus, mis aitab lõigata läbi sidemeid sinu ja teise inimese vahel. See meetod aitab lõpetada mürgiseid suhteid, säilitades ainult armastuse.


Tulemust on võimalik näha kohe või siis märgata paranemist järgmiste päevade jooksul, ning tunda oma südames rahu või siis saada ootamatuid uudiseid. Teinekord jälle võib minna rohkem aega ning harjutamist enne tulemuste saamist, mis lahendaksid olukorra probleemi.

Kui harjutus on tehtud, siis on oluline lasta kohe asjadel rahulikult kulgeda oma rada ja jätta oma mured suhte või muude probleemidega universumi kätesse.


Jacques Martel'i kriipsujukud


Väikeste tikumehikeste harjutus on lihtne. Sul läheb vaja paberilehte, pliiatsit ja kääre. Selgita endale valmis situatsioon, seejärel järgi allolevat seitset sammu:

1. Jaga mõttes leht pooleks ja joonista iseennast vasakule poole, lisades enda ees- ja perekonnanimi kriipsujuku  alla.

2. Joonista teine kriipsujuku, mis esindab siis teist inimest ja lisa ta ees- ja perekonnanimi alla või siis ristkülik, kui tegemist on mõne situatsiooniga. Näiteks, kui sa tahad oma maja müüa, siis joonista sa ennast vasakule aga paremale teed sa ristküliku, mille sisse sa kirjutad detailid, nagu sinu maja aadress, müügihind, jne.

3. Tõmba esimesele kriipsujukule kiirtega ring ümber. See valgusering tähendab: Ma tahan seda, mis on mulle parim.

4. Tee sedasama teise inimese või situatsiooniga: Ma tahan seda, mis on parem teisele inimesele (või situatsioonile).

5. Joonista valgusring nende kahe inimese ümber: Ma tahan seda, mis on parim meile mõlemale (meie suhtele või olukorrale).

6. Joonista seitse joont, mis sümboliseerivad energiasidemeid, mis liidavad sind selle teise inimesega. Need seitse joon sümboliseerivad kahe teadvuslikku või alateadvuslikku sidet, mis kaht inimeste seovad.  Soovi korral võid sa joonistada erinevate värvidega need jooned aga see pole tähtis.

7. Võta käärid ja lõika energiasidemed kahe kriipsujuku vahel läbi, öeldes: Aitäh. See on tehtud.

Mõned reeglid millest peab kinni pidama: 

Sa pead alati soovima seda, mis on hea sulle ja teisele inimesele. Sinu hoiak peab olema positiivne sinu enda ja teise isiku vastu. Võib juhtuda, et tulemus on vastupidine ootustele, analüüsi siis olukorda ja teadvusta, et see on kindlasti selleks, mis on parim sulle ja teisele inimesele.

Sa pead seda harjutust tegema kirjalikult (välja arvatud erakordne juhus, kui sul ei ole ei paberit ega pliiatsit, siis sa võid teha seda harjutust oma peas.

Sa pead kinni pidama seitsmest ülalkirjutatud sammust.

Sa pead alati joonistama iseennast esimesena. Sa ei tohi mitte kunagi teha harjutust teiste isikutega ennast välja jättes. Sellisel juhul pead sa tegema esimese harjutuse joonistades iseennast ühega nendest isikutest ja siis teise koos teise isikuga.

Sa pead kontrollima, et oled joonistanud seitse teid siduvat joont.


Kommentaare ei ole